Hiss och diss

Hiss:
Att jag tränat.
Att jag fått gjort en himla massa idag, precis som planerat.
Och vi är friska, har tak över huvudet, mat på bordet och yadiyada.

Diss:
Att bilen fick akutlämnas på verkstad, fick körförbud och kommer kosta alla våra sparade pengar och lite (mycket) till för att laga. Ja, jag vet, I-landsproblem. Ja, jag vet att vi borde ha femtielva månadslöner som buffert på banken (men allt går ju sönder hela tiden! Och barnen vill ha mat varje dag.). Ja, jag vet, jag ska inte klaga andra har det värre jag ska vara tacksam och välj glädje för sjutton. Men just nu vill jag sura lite.

Och äta för jag är så förbaskat hungrig. Och yoga för jag är så förbaskat…sur.

8 reaktioner på ”Hiss och diss

  1. Vad roligt det var att höra dig i Träningstightsens pod! Du är klok som en bok! 😉

    Ja, det där med pengar, varför växer de inte på träd så man slipper fundera, prioritera och bekymra sig. Brukar köpa en Trisslott varje månad, någon gång kanske det står 1 000 000kr tre gånger på den lille rackaren och då kan vi resa långt och varmt, renovera hela huset färdigt på en gång, shoppa massor med snygga träningskläder och allt det där som just nu inte går. ”Plötsligt händer det” 🙂

    • Bra tänkt! Någon ska ju vinna :-). Jobbade på ett stoooort lotteri i fem år (i göteborg, visas i tv, om du inte fattar vilket så skyll dig själv ;-)) och mötte varje vecka folk som precis vunnit en bil eller miljoner eller något annat fantastiskt. Det smittar!

  2. Förhoppningsvis har ditt humör blivit bättre nu, men om inte så vill jag bara säga att du var fantastisk i Jeannas och Vevves pod 🙂

    • Åh, jag vet precis. Vi har liksom inte kommit på plus sedan förra föräldraledigheten och det är ju 1,5 år sedan… Varje gång vi har gnott ihop några små slantar så har tvättmaskinen pajat (men jag äääälskar vår nya!) eller bilen pajat eller diskmaskinen pajat (men det går ju att handdiska har vi insett…) eller något annat som suger tag i de små tusenlapparna. Nåja, vi får vara tacksamma att vi kunnat lösa det varje gång även om det stackars nöjeskontot ideligen blir rensat till förmån för tvätt och städ-grejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.