Helena är en triathlet!

Bom smack shaboom så kom den här veckan och slog mig i skallen och jag vet inte riktigt hur jag ska få in träning, när jag ska träffa mina barn, HUR I HELA FRIDEN jag ska bocka av allt på min att-göra-lista (och kanske viktigast av allt – när jag ska hinna titta på True Blood?!) och så kan det vara ibland.

Så nu suger jag åt mig av andras endorfinenergi på instagram och i bloggar och tipsar om BodyJoy-Helenas underbara triathlon-skildring. Jag blir minsann sugen. Åtminstone på lära-mig-crawla-delen. Tävlandet är fortfarande inget för mig…

6 reaktioner på ”Helena är en triathlet!

  1. Beata! Du gör mig så glad! Tack snälla för dina fina ord! Jag känner på mig att det bor en triathlet i dig också du har bara inte kommit på det än! 🙂 Jag ska skriva ett inlägg bara för dig med rubriken: Börja med triathlon! 🙂 Kram från Helena

  2. PRECIS så känner jag också! Sringer i motvind, uppförsbacke med skoskav och solen i ögonen och har inte en ANING om hur det här kommer att sluta… Det är något precis HEEELA tiden (utom när jag är på jobbet, men här kan jag ju inget göra åt allt det där som ska göras när jag kommer hem eller innan jag vaknar…)
    Längtar till fredag när den här veckan lugnar sig något

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.