Stats

Skärmavbild 2013-08-23 kl. 21.41.39Jag är ganska ny på Funbeat men jag tycker just nu att det är kul att registrera träningen. Ibland gör jag små noteringar om saker som känts extra bra (som nytt personbästa i benböj med stång förra helgen) eller sådant som inte känts bra alls (som gårdagens konstiga löprunda som blev powerwalk varvat med jogg på grund av ömmande hälsena och exercise induced urticaria = klåda). Hur som helst. Tittar jag bakåt på de senaste sju dagarna så är fördelningen så här härlig. I grova drag en tredjedel av tiden på styrka, konditionsträning respektive yoga. Cardio är alla former av konditionsträning – just nu crosstrainer, löpning och simning. Jag registrerar inte mina vanliga promenader men försöker komma ut en kortis på lunchen och/eller från tåget (istället för att åka buss hela vägen hem) varje dag. De är för psykets skull – jag behöver luften, ljuset och pausen.

Jag älskar styrketräningen, jag älskar cardion, jag älskar yogan. Just nu vill jag inte ändra någonting!

Snart ska jag bättra på minuterna på Styrketränings-delen – det är LEGDAY!

Tränar ni idag?

2 reaktioner på ”Stats

  1. Axlar, mage och rumpa idag. Lite konstig kombination kanske, men nu blev det så. Registrerade en tid på Funbeat men kommer inte ihåg lösenord…. Men vissa veckor blir det ganska jämn fördelning melan cardio och styrka,vissa blir det mera styrka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.