Torsdagsfredag

En liten guldkant på det häringa vardagspusslet som jag gillar så är den lediga fredagen jag har varannan vecka. Det är ganska perfekt faktiskt – varannan helg känns som lyxig långhelg. Det blir en bonusdag att slappa eller göra duktiga saker på och batterierna fylls på rätt rejält. Sen kommer en lång (det vill säga normal) vecka med fem arbetsdagar men det är okej, då har jag ju en långhelg i ryggen. Och rätt var det är så är det kortvecka igen med längre helg att se fram emot. Guldkant!

Det betyder att jag har torsdagsfredag idag och boy, do I make it count! Först jobbade jag över en stund, för att bli klar med saker och inte frestas att ta med datorn hem och ”bara jobba lite” på min lediga dag. Kom hem strax innan sju och läste böcker för Liten innan läggdags. Sen for jag och Barnafadern runt som två jehu och städade huset. Skinande rent (nåja) på knappt två timmar. Mycket bra teamwork!

Fixade mina favorittoast (bröd, kaviar, hackad rödlök, ost och stekt ägg) och parkerade oss i soffan för ett par avsnitt av favoritserien för tillfället (Orange is the new black. Titta kolla!). Och nu är det en seg, nöjd, genommjuk, nyyogad (vilket konstigt ord det blir, ny-yogad) kropp som ska krypa ner i rena lakan och sova så himla gott.

Så himla gott. Mark my word.

Och imorgon ska jag inte måsta någonting.

Night night!

7 reaktioner på ”Torsdagsfredag

  1. Alltså… du kommer hem vi sju… och du hinner läsa, städa, göra galna mackor, se på ett par tv-avsnitt och yoga innan läggdags!? Wow!

  2. Orange is the New Black är så jäkla bra. Om jag inte hade haft 2 kids som jag vet väcker mig varje morgon så hade jag hållt mig uppe på nätterna och stäckkollat på en hel säsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.