Filmmorgon

Började kolla på en film igår men var så himla trött att jag gick och la mig samtidigt som Stor. Läste en stund (Anna Karenina alltså. I den här takten kommer jag ha läst ut den lagom till min 50-årsdag. Jag har kommit typ 60 sidor och ännu inte ”träffat” fru Karenina herself!) och somnade gott. Hade inte tänkt träna på morgonen men vaknade av mig själv en bra stund innan alarmet och kände mig utvilad och framförallt – nyfiken på hur filmen skulle sluta. Så jag gick upp och kollade på film, medan jag trampade loss på crosstrainern. 30 minuters helt okomplicerad konditionsträning med medelintensiva intervaller. Svetten rann, energidepåerna fylldes på och ja – det slutade lyckligt.

Bästa kombon!

Och den här torsdagen är min fredag – hurra för det!

 

Hur mår ni, vad gör ni?!

3 reaktioner på ”Filmmorgon

  1. Just nu jobb men ikväll hoppas jag kunna springa några km när dottern har fotbollsträning annars får det bli senare (ska inte hoppas över) Kör på och har börjat testa lite nya roliga recept från olika bloggar på nyttigt fika. Love it, fast jag älskar ju ”vanligt” fika lika mycket som förr bara att det blir mer sällan. 🙂

  2. Det låter underbart! Jag sliter som en varg, är kvar i Sthlm och jobbar 14 timmars dagar.. Har varit lite tjock i halsen så jag har inte vågat träna. Har bara gått promenader varje morgon, och sedan försökt att gå 30 min någon gång vid 18 före kvällsjobbet kör igång.. Jag mår sådär, trött, sliten och vill hem och gosa med gullungen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.