Å här sitter jag och undrar hur det blev onsdag så snabbt

…och så inser jag att det är TORSDAG! Jeez Louise, det går undan. Denna veckan har, hittills, varit väldigt flytig. Flytande? Flytning? Nej alltså, jag har haft flyt. Sömnen (tack vare min plågsamma vända-på-dygnet-helg: ingen pardon, upp klockan sju även på sovmorgon!), tränat bra (hurra för morgonträning!), jobbet (kreativt, effektivt och surdegseliminerande), bajsandet (Litens, inte mitt. Vilket i och för sig också fungerar bra, tackar som frågar), påklädandet (av mig själv. Känner mig precis lagom ‘business casual sharp chic I´m not a girl still not an old lady’ och funderar skarpt på att skapa en ny stil och modeblogg med just den benämningen).

Dessutom börjar jag nästan känna mig som en normal människa med normal träningsvärk efter några dagar som en rostig tin man. I morse tränade jag rygg och biceps men jag känner mig väldigt mör i benen. Kanske för att jag körde såna här som pulshöjare mellan superseten. Rekommenderas!

IMG_20130705_174524

Nu tar vi resten av veckan i samma stil va? Vad har du för dig idag?

 

3 reaktioner på ”Å här sitter jag och undrar hur det blev onsdag så snabbt

  1. Jag sitter på hemmakontoret (ja, köksbordet) och förbereder mig inför ett dra mig baklänges-viktigt möte imorgon. Tränade också i morse och känner mig sådär odrägligt nöjd med det. Helkroppspass i tabata-intervaller, kul! Mörare än mörast i benen efter rekordlång löpning igår. 12km – pers:)

    Ja, nu tar vi resten av veckan i samma stil. Eller, det räcker förresten med morgondagens möte, resten får bli som det kan.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.