Tisdag är bäst!

Vissa av er har inte ens torkat sömnen ur ögonen men let me tell you – det här är en bra dag! Och bäst hittills, vet ni vad det är?

Att jag kom upp för första supertidiga morgongymmandet klockan 5? Nope.

Att jag har ny kjol på mig i pennmodell och känner mig rätt fin? Nope.

Att jag redan jobbat undan en surdeg som legat och jäst alltför länge? Nope.

Det är att Liten har bajsat.

På toaletten.

Det här är stort.

17 reaktioner på ”Tisdag är bäst!

  1. Hos oss blev pappan så exaltead när det hände för några veckor sedan (alltså bajsandet för vår lilla) att han lovade ett Pippi- hus… Vi firade i flera dagar 🙂

  2. Då kan vi fira denna stora dag tillsammans!!!! Även här hemma var det första gången som M bajsade på toaletten!! Detta genererade applåder, glada tillrop och folkets jubel:)!! Hoppas du haft en bra dag, kram!!

    • Hurra! Vi utropar nationella bajsa-på-toaletten-dagen! Jag har redan firat den, två gånger! #toomuchinformation

      Men visst är det coolt. Att de liksom fattar till slut (inte minst för de bajstorkande föräldrarna…)

      • Tror att det mer var en skräckfylld upplevelse för M. Med panik i rösten skrek han bajsa, bajsa och hade en stor bekymmersrynka i ansiktet.Han kollade på mig som att jag var dum i huvudet när jag applåderade och hojtade till hela familjen att han bajsat på toan. Vet inte om jag gick till överdrift kanske? Men sen mjuknade han lite och var nog ganska stolt över sina stordåd;) Och det är rätt coolt när de fattar:)!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.