Titta kolla!

Alltså jag dör så roligt, kolla in medan ni väntar på att jag ska komma tillbaka med högintressanta inlägg från mitt högintressanta liv. (Idag har jag till exempel inte tränat men sovgosat med två blonda tjejer, glömt att äta lunch och slutar tidigt för att gå på dubbelbio med min man. Där jag förmodligen kommer äta lunch i form av popcorn. Och ni missar det! För att jag inte bloggar! Fast nu fick ni veta det ändå. Kalla det bonus.)

Hur som haver. Det här är roligt. Och träffande. Vem känner INTE igen sig, räck upp en hand?!

20 reasons you should never take a selfie i public

(och eftersom jag uppenbarligen har så många ord uppdämda i mitt inre under denna lilla bloggpaus så kan jag tillägga att på grund av min extremt låga göra-bort-mig-tröskel så bryr jag mig inte det minsta om folk ser att jag tar selfies på gymmet eller andra ställen.)

 

13 reaktioner på ”Titta kolla!

 1. Hahahaha! Jag lider extremt mycket av att ta selfies. Vill ändå göra det ibland, men åh så jobbigt jag tycker att det är. Ser aldrig så stel ut som när jag försöker på offentlig plats. Följden: måste ta om 18 gånger innan resultatet blir ok. Hemma går dock utmärkt, det har jag ju gjort sedan jag fick min första webcam, -99 eller så 😉

  • Haha, 99 kunde jag inte ens stava till web cam :-). Jag tycker alla tar kort jämt och tycker andra att jag är fånig så bjuder jag på det. För det mesta. Men lite smygig är jag förstås 🙂

   • Jag vill ju gärna säga att jag inte bryr mig om ifall andra tycker att jag är fånig. Det är nog nån bruksortsgrej jag släpar på. Jag skyller allt på min indoktrinerade bruksmentalitet. Du skall icke tro att du är så speciell att du behöver visas på bild. Eller så.

    • Testa då att växa upp i en familj där den ömma modern är fotomodell och startar modellagentur (anno 60-tal) och barnen börjar modella innan de fyllt ett (även jag, men när jag kom in i puberteten och blev lång och konstig fick jag inga fler jobb. Mina systrar var långa och vackra), då räcker det att någon pratar om en kamera för att alla ska börja posa. Motsatt sida av spektrumet troligtvis…

     • Haha! Underbart ju! Har du skrivit om det här i bloggen nån gång? Alltså, jag har egentligen ingen aning men är ändå helt kär i din familj. Verkar SÅ härlig.

     • Vet faktiskt inte, kanske i min första blogg. Kanske kan bli mer om de tillåter… Min familj är ganska kärig faktiskt, men din verkar inte så illa heller :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.