Back to work!

Finalen på den här fantastiska semestern blev bättre än jag hade kunnat fantisera ihop. En heldag vid en sjö med bästa vänner, massor av bad, fika och mat. Intervaller i backen som Gud glömde följt av mer bad. Mer mat, mer av allt. Jag trodde att jag skulle somna ovaggad men istället har jag sovit mycket dåligt inatt – kanske att vänta när ledighet går mot vardag. Jag var vare sig pigg eller pepp när klockan ringde 05.30 men jag tog mig upp och körde en stunds pyjamasyoga (dvs yoga i pyjamas, det är inte en ny yogaform…) i hemmagymmet. Helt bra början!

Nu har jag ägnat förmiddagen åt rensning, planering och socialiserande. Eftermiddagen tillbringar jag i ett mycket stökigt förråd för att rensa ut gammelt bös och göra plats för nytt. Känns som lagom start för den här virriga semesterhjärnan!

Är ni tillbaka i vardagen än?

Fokus på mattan ger fokus på jobbet.
Fokus på mattan ger fokus på jobbet.

9 reaktioner på ”Back to work!

  1. Jag är fortfarande föräldraledig och kommer att vara det fram tills nov men imorrn börjar Vera på förskolan igen och fästmannen börjar jobba. Det känns helt ok och jag kommer att ha fullt upp med bröllopsplanering (vi ska gifta oss i sept) och födelsedagskalas för bägge kidsen och en himla massa annat. Mitt träningsmål är att jag ska känna mig fin, stark och nöjd med kroppen på bröllopsdagen. Wish me luck! 😉

  2. Usch ja vardagen går in på vecka 3 nu. Men bara för mig, resten av familjen är lediga 2 veckor till. Så då kommer väl den riktiga vardagen när det inte är bara jag som ska pallra mig iväg och göra saker.

  3. Andra vecka med jobb men första veckan på plats i Sthlm. Hade riktig jobbångest i morse och även förra veckan men känns lite bättre nu. Har vila idag så fick ingen endorfinkick heller… Imorgon blir det tidig start med styrketräning före jobbet. Nu vill jag förvalta mina braiga form och inte tappa tempo. Största risken med att börja jobba är kanske att dö svältdöden, vill äta upp allt jag har med mig och förstår inte hur jag ska klara mig till kvällen men det ska nog gå. Försöker ju (med stor möda och galet mycket besvär) tappa lite fett.. Kram gorgeous! Jobbar du hemma något så vi tar en lunchpw? Kram (Jag jobbar hemma torsdag och fredag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.