Sommarform

Tre veckor hittills på Holmen och allt är bara så enkelt och balanserat. Gissningsvis är jag i exakt samma form som när semestern började men säker är jag inte förrän det är dags att dra på sig tajta kläder igen. Några sådana existerar nämligen inte här…

Jag tränar lite mer rejält varannan dag och lite mindre rejält varannan dag. Ungefär. Yoga och promenader varvas alltså med löpintervaller och styrkeövningar. Och sen är vi i rörelse hela dagarna. Bilfri ö = massor av vardagsmotion! Till affären, till lekplatsen, till farmors brygga, till stranden, till båten. Visst päser vi på brygga och strand men badar också – mycket! Stor skillnad mot vardagslivet…

Maten är enkel. Jag äter allt men har inte ätit chips och godis sedan tredje juli… Däremot popcorn, jordnötter, mörk choklad, glass och fika! Gröt varje morgon, i regel sallad till lunch, smoothie på eftermiddagen och vad helst som står på menyn till middag (vi turas om att laga middag till alla). Middagen följs ofta av efterrätt och jag är så nöjd och glad efter en bit kladdkaka och längtar inte alls efter stora chipspåsen. Några få dagar har jag tagit en sötsaksfri dag men jag tycker att jag är så självreglerande alla dagar, det är ingen issue.

Jag använder nästan bara mina shorts, går obekymrad i bikini och konstaterar att jag inte sticker ut åt något håll bland alla andra människor. De slätaste, tightaste, mest rosenkindade jag ser har ännu inte lämnat tonåren och det har jag. För läääänge sen…

Egobildskavalkad!

image
Helt normalt beteende på farmors brygga

image

image
När jag står på huvudet så får jag boobsen i huvudet, typ. Gravitationen alltså.... Men! Jag kan stå på huvudet i flera sekunder UTAN att någon håller i benet :-). Ett av sommarens mål!
image
Lite spring, innan det blir för varmt! Och från rätt vinkel, behöver ju inte visa exakt vad som händer på baksidan av låren...
image
Axeln är inte så rolig men jag gör vad jag kan.
image
Yoga på altanen (här med systerdotter) - inga problem! Grannarna har vant sig, hoppas jag...
image
Ett annat mål var att klara double unders. Nu har jag klarat FJORTON i rad! Fruktansvärt jobbigt 🙂

image

14 reaktioner på ”Sommarform

  1. Härliga pics! Läste i någon kommentar att du är sugen på att lära dig crawl. Du kanske redan gått kurs. Det är nämligen så att jag har startat en grupp på Facebook som heter ”simma”. Simma är ett community för alla som älskar att simma oavsett nivå. Om intresset finns är du givetvis varmt välkommen. Kul att ha några att byta erfarenheter med. Ha det fint!

  2. Haha jag har precis kommit hem från Kreta och kunde efter en empirisk undersökning där konstatera att alla ”fitspo”-bilder på rumpor måste föreställa uteslutande tonåringar. Unga tonåringar. Och det är ju inte jag längre, haha! Tycker du ser supervältränad ut och är imponerad över hur mycket träning du fått in under semestern 🙂

  3. Blir så glad av ditt inlägg! Vilken härlig semester – och vilken härlig inställning! You go girl! 🙂

  4. Åh vad jag längtar efter dig! Sitter här med tårar i ögonen (inte ett dugg hormonstinn eller morgontrött och less för att behöva gå upp till jobbet) för att du är AAAALLDELES för långt bort! Kom hem nu!

  5. Låter underbart och snygg du är på alla bilder!!! Jag har semester nu igen efter en veckas gästspel på jobbet. Tre sköna veckor kvar!!!

  6. Åh vad undebar semester du har! Jag har det minst lika bra 🙂 Är nu på paradisön Åland och njuter av livet. Verkligen! Gör som du med träningen. Jogg, promenader och styrkeövningar. All träning sker ute, hur härligt är inte det. Äter definitivt mera sötsaker och annat extra än till vardags. Något gott varje dag. Mörk choklad, vin, någon öl, fika. Men till skillnad mot förr så äts det i rimliga mängder. Är nöjd efter några bitar mörk choklad till kaffet. Behöver inte äta upp hela paketet på en gång 😉 Åker tyvärr hem imorgon…. Maken börjar jobba nästa vecka, jag har ännu några veckor ledigt innan nya jobbet börjar. Hinner landa lite innan dess… Ha det bra! Kramen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.