Morgonpromenad

Det började som en promenad, för att skona ett fullt hus från Litens tjatter och få lite härligt frisk och sval luft tidigt på morgonen.

image

Men Liten ville inte åka vagnen så jag utnyttjade det långsamma tempot till att göra sisådär hundra utfall.

image

Vi tjingsade på några släktingar på kyrkogården och gick sedan till stranden där Liten lekte med sanden och jag lekte med bryggan.

Gjorde upphopp…

image

…och armhävningar…

image

…och tog en massa kort förstås. Vissa bättre än andra…

image

Sen var vi så hungriga att jag var tvungen att springa hem. Med barnvagn. I motvind. Härliga tider!

Vad gör du, var är du, vad var det senaste du åt och vilken rolig övning har du senast testat? Behöver tips på axelvänliga kroppsviktsöverkroppsövningar (bra ord!)!

15 reaktioner på ”Morgonpromenad

 1. Du jobbar på bra ser jag trots semester😉 Du ser väldigt vältränad o snygg ut!
  Själv har jag semester i 4 v, varav 2 är vi nu i Kroatien o njuter av sol o värme😎
  Maten blir ju tyvärr lite fusk med, men träning jobbar jag på med.
  TRX kör jag med o vad naturen tillåter, en trappa på 750 sneda o vinna trappsteg, svider gott i låren. Löparrundor i ottan innan värmen slår till😅 En del tycker nog man är knäpp, men jag mår bra. Ha en fortsatt härlig semester// Heléne

 2. Har det fint, är inne och gästspelar en vecka på jobbet. Tar semester från semester, haha. Träningen flyter fint, idag intervaller med 4 härliga kollegor. Precis vad jag behövde, har en liten mental svacka vad gäller löpningen. Hade ett riktigt dåligt pass i söndags men efter idag känns det bättre 🙂 Senaste jag åt var grillat kött med god fetaostsås och sallad. Nu kvällspromenad med lyssnarnas sommarvärd i öronen. Kram

 3. Sitter på jobbet och dricker kaffe… Kaffe ok, jobb mindre ok. Jag åt gröt til frukost och snart blir det två ägg. Önskar att jag var ledig med resten av familjen! Jag försöker lära mig fällkniv på boll, behöver träna mer mage men plankor och annat är inte helt skönt för min axel. Tips på axelvänliga magövningar? Annars testade jag crosstrainer på hotellets gym förra veckan och det var ”roligt” (ny övning för mig)!
  Härliga bilder på härlig tjej! Ha en fortsatt underbar semester!

  • Jag gjorde fällkniv på rumpan igår, så att säga. Satt på änden på ett bord, händerna runt bordskanten och så fällde jag ner benen och fällde bak ryggen samtidigt, och sen upp… Fattar du? Samma som på noll men upponer :-). Funkar för axeln! Gillar också att ligga på golvet och fälla benen rakt ner, lägg händerna under rumpan för lite bättre vinkel, håll ländryggen stark mot golvet, gå bara så långt ner med benen som du orkar (svanka inte). Samma sak fast med benen åt sidorna (tänk vindrutetorkare) är bra för sidan. Böj benen i 90 grader för lite lättare övning.

 4. Ligger plakat i en underslaf i närheten av Astrid Lindgrens värld och hoppas att minstingen ska komma till ro snart så alla andra kan somna… Det senaste jag år var en stenungsbakad pizza med fårost och annat på med ett glas rött till. Festade till det med galet varm latte och tysk (???!) ostkaka till efterrätt. Livet känns rätt gött, men ändå är det något som inte är riktigt rätt… ”DU fattas mig… Du fattas så det skär i bröstet!!!” Mattis (ell kanske Astrid) kunde det där med dramatik minsann

  • Awwww… Nog för att jag saknar dig men jag är rätt glad att jag inte ligger i en underslaf på astrid lindgrens värld :-). Längtar efter vår perfekta dag vid brängen!

 5. Jag stickar i soffan och kollar på Heroes med gullungen. Jag åt torsk, potatis, spenat, brysselkål och sallad till middag. Min bästa härliga övning just nu är mountainclimbers i trx men ska prova en ny galen övning imorgon. Vad toksnygg du är! Vill bli du:-) Kram!!!

 6. Hej! Jag hänger med man och barn hos föräldrarna på landet (västgötaslätten). Nästa vecka blir det Bohuslän för vår del också! Längtar! Men tills dess njuter vi av kojor, kossor, hängmattor, god mat och sooool! Tränar lite varje dag, lite smått och gott. Tabataintervaller på crosstrainern som står här, pw, plankor, benböj, dips, armhävningar och så vidare. Bevarar snarare det som finns än utvecklas om man säger så. Älskar att äntligen ha balans i mat och träning vilken också funkar på resande fot (fjärde veckan hemifrån). Hoppas din sommar blir fortsatt fin. Din blogg inspirerar, känner igen mig i mycket;) Hälsningar Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.