Det är så en semesterslipsten ska dras

Jorå, jag kom upp! Seg men ombytt blev det först en promenad. Sedan lite rygg och axelövningar i rehabkategorin. Då kom ett par systerdöttrar ut och ville springa så jag hängde på. I ungefär två minuter innan de var långt framför mig och jag lufsade på tills jag mötte dem på deras tillbakaväg då jag hängde på igen. I ungefär 30 sekunder innan de var långt framför mig igen! En bit från huset fick jag den briljanta idéen att göra utfall resten av vägen. 150 steg senare sjönk jag ner på altanen där de pigga systerdöttrarman ville yoga lite så vi körde happy hips för att mjuka upp stela ben. Ingen stress, ingen press. Lite av varje blev dagens träning!

image
Lite spring med betoning på lite och med den vidaste definitionen av spring.
image
Ett gäng gående utfall.
image
Från gårdagens yoga på altanen med ett gäng systerdöttrar. Alla betydligt mer flexibla än den gamla mostern...

13 reaktioner på ”Det är så en semesterslipsten ska dras

  1. Att du bara orkar vara så snygg efter den där träningen…..
    Jag diskuterar med mig själv just nu om jag ska träna eller inte. Brukar inte hålla på så #damnyousemester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.