P.E.R.F.E.K.T.I.O.N

Alltså, jag har försökt börja på ett blogginlägg flera gånger men det går inte. Hur beskriver man perfektion? Jag har sannerligen inga bilder som kan beskriva hur bra vi har det! Det är helt enkelt…perfekt.

Ni vet. På bästa platsen på jorden, med bästa människorna som sällskap, vädret är perfekt – inte för varmt inte för kallt. Vi åker båt, badar, läser böcker, äter, ser filmer, skrattar, sover, njuter. Som en Pripps Blå-reklam möter en odräglig facebookstatus. Visst är det både gnäll och skäll, disk och tvätt men ändå. Vi har det UNDERBART! Och då blir det inga bra blogginlägg  :-).

Jag yogar varje dag, så mycket jag hinner och känner för. Idag blev det 50 minuter MOJO-yoga vilket jag är väldigt förtjust i, fysiskt och jobbigt. Innan middagen drog jag igenom ett cirkelpass för hela kroppen i trädgården. Vissa dagar är jag nöjd med yogan, men jag har också sprungit och kört ett intensivt benpass sedan jag kom hit. Vi äter – mycket, gott och bra. Definitivt något indulgent varje dag men också mycket frukt, grönt och brabränsle. Det är lätt när livet är perfekt. När man alltid är utvilad, när solen skiner, när kroppen är lycklig och genomtränad.

Med andra ord. Jag mår alldeles, alldeles underbart bra och hoppas att ni gör detsamma!

7 reaktioner på ”P.E.R.F.E.K.T.I.O.N

  1. Låter riktigt härligt!!! Jag njuter oxå av en härlig start på semestern, började med några dagar i stugan, nu hemma igen och på torsdag får jag och barnen besök. Mannen jobbar denna v med. Träningen flyter på och allt känns enkelt, semester när den är som bäst. Fortsätt njuuuuta, det ska jag göra 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.