Morgonträning

Jag må ha semester – men morgonträning är ändå det bästa sättet att få till träningen. Särskilt idag när jag och töserna (Barnafadern jobbar denna vecka också) ska på äventyr till Göteborg för att hälsa på familjens senaste tillskott. Lillasysteryster fick sin baby igår och idag får vi träffa underverket!

Jag värmde upp med lite yoga. Ett pass på 15 minuter som heter Kaffe-yoga och är populärt i den facebook-grupp jag är med i för utmaningen #yoga30d. Jag förstår att det är populärt! Ett gött pass för att väcka hela kroppen och tänja och böja på det mesta. Inga supersvåra fantasiposer som jag inte förstår utan ganska lagom för en sån som jag. Och med ”sån som jag” menar jag väldigt osmidig och mycket träningsvärkig.

Efter det ett kort cirkelpass för att få upp flåset och svetta ner kläderna lite och till slut rehabövningar för axeln. Nu har jag magen full med gröt, jordnötssmör, keso och blåbär och har förhoppningsvis energi för 30 mil i bil, BB-besök och playdate med barndomskamrater. Nog klokt att jag inte sparade träningen till ikväll, eller hur…

20130701_07474320 minuter för flåset – härligt! Passet finns på min Instagram för den som är nyfiken – instagram.com/beatatjata

6 reaktioner på ”Morgonträning

    • Det finns koder för att få en gratismånad, har du instagram så kolla yogobes feed. En gratismånad är perfekt, då hinner du testa och utvärdera! Jag har startar ett abonnemang nu, har dock inte råd att ha det alltid så jag får se hur jag gör efter sommaren.

  1. Fint att få till morgonträning även på semestern! Jag har bara haft semester en vecka men morgon för mig har redan blivit runt…12.00. 11.30 på sin höjd 😉

  2. Jag fick sovmorgon av barn som har sommartider hej hej men det gjorde mig faktiskt lite stressad. Haha, man är så van att hinna både träna och röja i ordning före tio men idag blir det delay på allt. Såväl, lyxproblem. Ett helkroppspass i kroppen och rester av söndagsgrillningen i magen. Härlig känsla:)

  3. Härligt!!! Jag tränade med galen huvudvärk imorse men det är lite bättre nu efteråt. Ryggen/nacken lider av alla bygg/trädgårdsjobb. Imorgon flyger jag till Götet. Väderprognosen sen inte så bra ut.. Typiskt! 30 grader varmt i Gävle och 13 grader (!?) i Göteborg? Jag får ha varma kläder inför onsdagens Marstrand (Stena Match race) Jag bjuder på frukost om du är i Gbg torsdag morgon?:) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.