Sommarträning

Jag har inte tänkt alls på hur jag ska lägga upp träningen under sommaren i år. Mina två tidigare somrar som ny människa hade jag diverse tankar och mål. Nu kör jag bara. Tränar det jag kan när jag kan, det jag vill när jag vill. Ibland på gymmet, ibland hemma, ganska ofta på Holmen själv eller med bootcamp-sällskap. Springer, hoppar, böjer, trycker och drar. Fortsätter med yoga (månadsabbonnemang på Yogobe är tecknat – givetvis med förhoppningen att vinna årsvinsten i #yoga30d-utmaningen!) och kanske till och med hoppar på en yoga-workshop på Holmen! Övar på att stå på huvudet och rehabar min axel till förbannelse. Promenerar över klippor, lyssnar på poddar och plankar. Tänker att jag gärna vill klara double unders med mitt nya, snabba hopprep och att jag vill vässa på tiden på 5-kilometers-lufsande. Och kanske springa längre än jag någonsin gjort förut. Vilket betyder allt över sju kilometer.

Så tänker jag. Så det är väl mitt upplägg!

Hip opener yoga workshop. Låter inte det VÄLDIGT smärtsamt? Och hemskt och länge och...alldeles, alldeles underbart!
Hip opener yoga workshop. Låter inte det VÄLDIGT smärtsamt? Och hemskt och länge och…alldeles, alldeles underbart!
Ny cardiomaskin inhandlad till semestern! Himla käck och portabel...
Ny cardiomaskin inhandlad till semestern! Himla käck och portabel…

 

EDIT: Och detsamma gäller för bloggandet under semestern förresten! När jag vill, om jag vill 🙂

6 reaktioner på ”Sommarträning

  1. Låter som en skön semesterplanering. Jag kommer springa mina 3 pass i veckan och tärna mer ifall jag har lust. Det kommer jag troligtvis ha 🙂

  2. Låter fint! Själv tar jag en vecka helt träningsfritt. Det har gått så bra med träningen länge nu, jag liksom kör på bara. Så en veckas paus tror jag att kommer att göra bra för kropp och knopp. Fast svårt att låta bli kommer det antagligen att vara… Men sen tränar jag zuzana pass och liknande, springer, promenerar… Inget gym på tre veckor…hjälp… 😉

  3. Låter som en ljuvlig plan! Gå på känsla liksom. Jag ska till sommarstugan imorgon och tar med mig yogamattan – att våga yoga själv hemma har verkligen gett nya möjligheter tycker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.