Rekord!

Nytt personal best! Igår gick jag och la mig 19.12…

Sov till 05.50 men däremellan var det diverse turer mellan barnens sängar innan de till slut somnade om i min (Barnafadern hittade jag bland gosedjuren i Litens säng imorse…). Är jag piggare? Nej! Men idag är det sista dagen innan semestern.

Lite kontorsyoga här vid datorn, kanske något mer senare men annars tar jag nya semestertag imorgon. Och så kommer en längre finalrapport om Next Level. Det blir bra!

3 reaktioner på ”Rekord!

  1. Kan inte låta bli att garva. Har en kollega som beskriver deras nattliga äventyr och det har inget med vuxenlekar att göra. Alla byter sängar, barn här och där. Lite som Ikea-reklamen. Och det är samma tanke jag får när jag läser ditt inlägg.

    Och att du kan lägga dig 19:12. Applåder på det! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.