Lite midsommar

Med yogastart, #yoga30d ju! Jag vill också ha en yogatutu.

image

Med parträning i trädgården.

image

image

Som bland annat innehöll rätt usel form på one legged deadlifts. En måste-öva-övning för mig.

image

image

Sillar och laxar och potatisar och blomsterkransar och dans och sång och jordgubbar och kött och chips och vin och många skratt.

image

Och nu, när resten av Sverige börjar festa till det på riktigt så pluggar jag in öronpropparna och sätter på ögonmasken och säger natti natti.

image

Berätta om er midsommar!

19 reaktioner på ”Lite midsommar

 1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar och ögonbindel. Själv sover jag jämt med både och. Det är så skönt att plugga in propparna djupt i öronen när man går och lägger sig och verkligen höra hur de stänger ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när det här helt tyst och mörkt. Öronproppar och ögonbindel fungerar som sömnmedel för mig. När jag har tagit på mig både och somnar jag direkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar?

  • Håller med, somnar gott och sover bättre med min utrustning :-). Kan inte sova alls utan öromproppar, har vant mig efter måååånga års användning… Jag köper en sort på apoteket som jag gillar. Den finns inte på alla apotek så jag köper på mig ett gäng när jag hittar. Vet dock inte vad de heter… Är lite ”snopp-formade” hehe, och orange i ganska mjukt skum. Såna där vanliga ”fabriksproppar” gör för ont i öronen på mig med!

   • Tack för tipset på öronproppar. Tror jag hittade dem du menade på apoteket. De var verkligen mjuka och sköna. Gjorde inte det minsta ont trots att de var stora i storleken. Bra material i dem som inte expanderar så fort vilket gör det lätta att få in dem långt i öronen. De dämpade verkligen bra. Blev helt tyst när jag hade pluggat in dem. Ska helt klart fortsätta med dessa proppar. Hur sköna som helst.

 2. Sovmorgon och vakna med hela familjen, ljuvligt:)) frukost, en löprunda som gav mersmak. Firande i byn med stång och tipsrunda osv. På kvällen var vi hos vänner tills barnen kroknade vid 21. Ett glas vin på tu man hand och relativt tidig kväll ändå. Härligt på alla sätt:))

 3. Påminner mycket om din, släkt, träning, god mat och tidigt i säng. Jajamen somnade strax efter 11. Skönt eftersom sonen tyckte kl 7 var en bra tid att vakna på på midsommardagen!

 4. Härligt! Undrar var man köper yoga-tutu? Känner också att det är ett must-have!

  Jag firade med lekar och vin och dans! Alltså konstant dans i kanske 2,5 timmar, jämförbart med ett aerobicspass för min del. Lite mör i benen idag…

 5. Snarlik din 🙂 började med träning och avslutade med goda vänner och god mat. Låg i sängen elva och konstaterade att jag är riktigt gammal (eller riktigt smart) som somnar tidigt 😉

 6. Jag har fått indikationer på att förhållandets första paträning kan vara på gång i dag… Efter fem år. Hoppas så sjukt mycket, men låtsas som inget för om jag jublar får det bara motsatt effekt. Men åh så skoj det vore.

 7. Låter härligt tycker jag. Här har faktiskt både jag och maken (hör och häpna) tränat idag, dock inte samtidigt. Stolt över mig själv är jag som klarade inte mindre än 6,5 km löpning när jag hade som mål att klara 5! Tjoho!

  Blev titt på majstångsresning och dans i skuggan med bara jag och mina ungar. Hem till kaffe och fika och senare middag på kvällen då vi var bortbjudna för ovanlighetens skull, blivit mindre sånt när vi är 6 st i familjen har vi märkt. Mycket trevlig midsommar!

  Nu väntar jag på att två av mina barn ska sluta se på film och låta mamma krypa till kojs, en nackdel med att ha vardagsrummet som sitt sovrum när man, som jag, har kvällspigga barn…zzz. Snart gonatt :o)

  Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.