#yoga30d

Det är klart jag är med på det HÄR! En yoga-utmaning från Jeanna och Vevve  med start på midsommarafton. Yoga hur du vill, när du vill, hur länge du vill så länge det är varje dag i 30 dagar. I can do that! Jag ska bara investera i en yogamatta till Holmen för jag insåg häromsistens att det inte funkar så bra att köra på trasmatta. Ett års medlemsskap på Yogobe är en drömvinst, faktiskt, men att komma igång med yogandet på riktigt är en vinst i sig. Det får helt enkelt bli sommarens fokus!

Är ni på?
Är ni på?

4 reaktioner på ”#yoga30d

  1. Roligt! Jag är nyss hemkommen från en yoga och cleansing weekend vilket blev en ordentlig spark i baken för att komma igång med yogan igen. Men om jag vågar hoppa på en 30 dagar lång utmaning får jag fundera kring ett litet tag till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.