Stressa lugnt

Stökig natt – ingen morgonträning
Missade bussen – fick skjuts till tåget
Tåget inställt – ersättningsbussen dyker inte upp

Ganska så jättesen till jobbet men någon gång under mina sömnlösa nattimmar insåg jag att jag inte kommer hinna färdigt med allt jag tänkt innan semestern, ens om jag jobbar dygnet runt. Så varför stressa? Jag gör det jag kan, känner tillfredsställelse för varje bock på att göra-listan och passar på att njuta av ett sällsynt lugnt tiillfälle courtesy of Jönköpings Länstrafik.

Solen värmer, jag har bok, kaffe och fantastisk utsikt och bussen kommer nog, till slut.

image

6 reaktioner på ”Stressa lugnt

  1. du är så klok! som ser det braiga i situationen. HELT rätt! heja!

    …och skönt att solen sken så du kunde sitta ute och njuta i alla fall 🙂

  2. Vilken morgon;( Ledsen för dig!!! Men du är underbar som njuter där du kan och inte får panik. Mycket smart av dig! Kramar från riktig mes-Lotta som ligger i soffan, galet skitdålig faktiskt. Inte varje dag man tar taxi till sjukan, men jag kunde i alla fall maila medan jag väntade..hahhahaa.

  3. Gah, stessivån blir hög sådana dagar. Att försöka tänka positivt mitt i allt är ju inte det lättaste. Men det är en ljuvlig bild 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.