Bakis

Så. Himla.Bakis.

Ont i huvudet, galet trött, bara sugen på dumlekolor, pommes frites och pizza (kanske inte samtidigt). Anledningen till detta tillstånd börjar på B och slutar på arnkalas. Igår firade vi nämligen Stor med trehundra gäster (eller 10) och det var upp tidigt som gällde för att förbereda och fixa. Upp tidigt idag igen för att uppvakta jubilaren i fråga och förbereda brunch extra allt för ett litet släktkalas. Mycket energi in, mycket energi ut – dock inte på gymmet.

Jag vaknade för en stund sedan efter tre timmars ”nattning” av Liten. Jag somnade nog innan henne och vi är smått snurriga i huvudet nu, båda två. Barnafadern och Stor har spelat på födelsedagspresenten Wii hela dagen och det är helt enkelt perfekt väder för sova-middag, spela-tv-spel, äta-middag-på-pizzerian (tonfisksallad för mig – jag måste lämna plats åt chips med dip). I morse tog jag en morgonpromenad på crossen och jag har tittat ut några yoga-videos på Yogobe som jag vill köra lite senare. Det blir helt enkelt återhämtning i fokus idag! Och kanske de återstående 19 minutrarna av plankutmaningen…

Har ni en bra helg?

4 reaktioner på ”Bakis

  1. Jag kan tänka mig att barnkalas tar lika mycket som en utekväll 😉 Min helg har varit så underbart bra. Studentfirande och häng i stuga med kära vänner. Träning, god mat och en del vin. Jag känner mig helt fylld med ny energi och känner mig redo för tre arbetsdagar innan det vankar sommarlov.

    Och mina 40 minuter i plankutmaningen är avklarade. Det ÄR något att känna sig stolt över. Nu kör vi en vecka till 🙂 Kram på dig!

    • Haha, värre! Efter utekväll får man sova ut. Med barn så existerar inte sådant längre… (såvida man inte ”råkar” somna mitt på dagen, vill säga!)

  2. Japp barnkalas är ingen picknick! brukar vara helt slut när de är över 🙂 nu laddar jag för semester, bara fyra dagar kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.