Nu vänder vi blad…

När endorfinruset lagt sig och megalomanin dämpats en aning (oh how I love big words!) så inser jag att jag kaaaanske gick lite för långt när jag utropade mig själv till kung. Jag ber om ursäkt om någon tagit illa vid sig. Jag är vare sig kung eller Ruler of the Universe och jag har inte några omedelbara planer på world domination. Jag är helt enkelt bara rätt asgrym. Och snygg. Och om någon råkade gå förbi mitt kontor nyss och eventuellt såg mig öva på en regal vinkning så såg ni fel.

Hela det här inlägget var mest en ursäkt för att få lägga upp en bild när jag vare sig har träningskläder eller är svettig och dessutom är jag väldigt förtjust i min nya klänning.
Hela det här inlägget var mest en ursäkt för att få lägga upp en bild när jag vare sig har träningskläder eller är svettig och dessutom har jag nytvättat hår och är väldigt förtjust i min nya klänning.

15 reaktioner på ”Nu vänder vi blad…

  1. Men fantastiska Beata! Ursnyggo! Du fick mig att prova en massa kläder i affären idag vilket resultera i en ny little black dress och en ny sommarkjol. 🙂

      • Haha 😀 Jag som redan tänkt att gå till Indiska i Nordstan efter jobbet idag. Just indiska är ju the place to be om man letar efter sommarklänningar! Tack för svaret, nu ska vi se om den passar min kurvy body också.

  2. SWEET!!! Vad snygg du är!!! Jag hade också fotat mig, om och om igen:) Själv är jag sjuk och jobbar över video i CYKELKLÄDER!!! Vi har 48 hrs säljtävling med sporttema. Imorgon ska jag nog vara boxare:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.