Bekvämt obekvämt

Det är tisdag. Det är ensam-med-barnen-träna-hemma-morgon. Det är raka vägen in till min comfort zone men ändå köra obekvämt, hur oxymoronskt det än må låta. Intervaller och core och jag älskar´t! Körde Body for Life-intervaller idag (fast i 25 minuter plus lite upp- och nedvarvning). Det är nog min favvo när det gäller intervaller på crosstrainer. Idag kom jag finfint upp till high pointen och svettades och flåsade framför tv-serie på datorn som står uppallad på crossens handtag. Egentid på bästa sätt! Sedan ner på golvet för ett gäng plankor och andra magövningar – 12 minuter av veckans 40 i utmaningen #plankan2013 är avklarade.

Bästa starten! Och ikväll ska jag försöka yoga en kortis igen. Jag gjorde det igår kväll, två stycken 10-minutare med fokus på avslappning. Jag är jättestel och blev jättepigg. Ikväll får jag leta upp något ännu lugnare så att jag kan somna efteråt…

PhotoGrid_1370934119390
Hoppa-sida-till-sida-över-matta-planka? Götapetter. Jag orkade inte många såna här!

3 reaktioner på ”Bekvämt obekvämt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.