Mammas nya leksak

Barnafadern monterade en ny gungställning i trädgården härom kvällen. När Stor kom ut morgonen därpå och såg skapelsen utbrast hon förtjust: ”Åh mamma, nu har du ett alldeles eget utegym!”.

Inte riktigt reaktionen vi väntade oss. Men faktiskt sant ju! Blir lite sugen på att dra ut TRX:en och köra loss. Och så visade Stor hur jag ska göra hennes ”bästa träningstrick” som de gör i hennes ”träningsklubb på fritids”. Det vill säga hänga knäveck och göra sit ups, typ. Ja, hon kan. Nej, jag kan inte. Det gör ju skitont att hänga i knävecken när man är gammal! Har ni testat lately?!

Ja, jag har pyjamas på mig. Klockan är ju bara typ halv elva!
Ja, jag har pyjamas på mig. Klockan är ju bara typ halv elva!

9 reaktioner på ”Mammas nya leksak

  1. Hänga i knävecken har jag inte gjort sen skoltiden… Men jag minns så väl att det inte var några problem att komma upp till ”sit-ups” ställning. I dag? Ingen aning men jag blir lite sugen på att dra till lekparken för att testa. Om man gör det riktigt tidigt kanske det inte är så mycket föräldrar och barn där som undrar vad en ensam mamma gör flåsandes i klätterställningen?!

    • Haha, vågade du?! Jag tyckte iaf det kändes som att knäna skulle ploppa loss :-). Får öva vidare! I vår trädgård är det väl ingen som ser mig. FÖrutom alla grannar och förbipasserande…

  2. Hade tänkt att hänga upp min TRX i barnens gamla gungställnimg idag men maken hade andra planer så han rev den 😔jaja fick hänga upp TRXen i den gamla torkställningen. Det funkade det med fast den är inte lika hög.
    Lycka till med ditt utegym. 😉

  3. Åh, utegym! Massa möjligheter där ju! P.s. Nej, jag kan inte heller hänga i knävecken… P.s 2. Jag har också pyjamas på mig. Klockan är ju bara 11.25!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.