Det är tisdag och ungefär så kreativ rubrik orkar jag klämma ur mitt schletna huvud

Åhejåhå vilken sliten gammel morsa som sitter här alldeles otränad (men med grym träningsvärk i magen!) och undrar var i hela friden energin finns någonstans. Inte fanns den i tio timmars sömn i alla fall. Kanske ligger den på gymmet, jag har inte varit där och letat…

Några intensiva veckor har kommit ikapp mig och jag är tacksam för två saker:

1. Att jag lärt mig min kropps språk så väl att jag fattar skillnaden mellan ”trött, behöver vila” och ”trött, behöver träna”. Just nu är det alternativ ett som gäller. I fredags klämde jag ett sånt där grymmepass på gymmet. I lördags njöt jag av systerdag och traskande på stan. I söndags fick en kärlekstörstande kropp en rejäl dos yoga-försök, rehab och skumrullning. Igår masade jag ut på en kort promenad till Stors klassfest och slog halvhjärtat med brännbollsracket innan vi grillade korv. Jag gick och la mig innan barnen igår (Barnafadern nattade dem, don´t you worry!) och gick upp efter barnen idag. Still zombiemode.

2. Att jag totalt blivit av med den där ånej-jag-har-inte-tränat-på-flera-dagar-ångesten. Jag vet att lusten kommer åter, jag profeterar att jag kommer vakna med ”kliet” i kroppen i helgen. Till dess tittar jag på yoga-teknik-videos på Yogobe, testar lite när jag orkar och drömmer om att gifta mig med Milla Floryd (She had me at ”Krångla inte till det i onödan, livet är krångligt nog ändå”. Perfekt instruktion till en övermetodisk person som är lite FÖR fokuserad på att göra RÄTT och är halvt övertygad om att yoga kan blir FEL och då kommer yoga-polisen och tar henne, typ).

Så, det är vad som försiggår i mitt liv plus en halv miljon jobbprylar, migränkänningar och jag-vill-kanske-klippa-håret-kortkort-tankar. Vad händer hos er?

 

12 reaktioner på ”Det är tisdag och ungefär så kreativ rubrik orkar jag klämma ur mitt schletna huvud

  1. här är träningen satt på paus. Sonen tar studenten på tisdag och det är en himla massa som ska fixas innan dess. Nästa onsdag är jag på igen 🙂

  2. Här händer en av livets lyxigaste stunder:) Ett rygg/bicepspass i kroppen, nyduschad med frottérocken på. Fötterna i högläge och en choklad/banan-protein milkshake i näven. Inget klag här inte:)

  3. Skönt att jag inte är ensam tröttis! Kan rekommendera kort-kort hår, det är skönt! Min stora saknad är dock den där coola och slarviga ”jag har knappt ansträngt mig alls den här frisyren gjorde jag i sömnen”-tofsen/knuten. Jag har svårt att uppnå samma effekt med mina små testar. Dock kan jag bli väldigt lik Gusvav Vasa om jag lägger håret i rätt bena. Och det är ju alltid något.

    • Ge mig genast ordentlig bild och utförlig beskrivning på hur lätt/jobbigt det är att få till frillan (om man nu INTE vill köra Vasa-stilen). Gör´t!

  4. HÄRLIGT!!! Vila utan ångest låter helt rätt!:) Fnissar vilt åt yogapolisen, jag är ibland rädd att bli tagen av styrketräningspolisen också, eller burpee polisen. Mest rädd är jag nog för Jillian och kan skrämma upp mig själv när jag mesar mig, mycket bra sätt att prestera bättre:) Ha det bäst från lika sliten Lotta Potta

    • Kanske har det eventuellt hänt en annan gång att en kompis till mig kanske skrikit ”nu går jag och lägger mig, ni får göra vad ni vill!!” när Barnafadern inte varit hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.