Grattis på starka mammans dag!

Titta så fint kort jag fick av mina små idag! Kanske fick de lite hjälp av skriv- och rimkunnig person men ändå, stark före knark är en bra livsfilosofi!

Och dagen till ära fick Stor följa med till gymmet. Vi var ensamma (de flesta sover nog klockan sex på söndagar…) så hon fick ”träna” precis som hon ville.

Nu åker vi mot Göteborg och konfirmationskalas för systerson. Jag jobbar härifrån imorgon medan morfadern blir ställföreträdande dagis och på tisdag blir det studentkalas för systerdotter. Jag ser fram emot löpning vid havet och besök på storgymmet! Och emot att få gå på kalas och hänga med familjen, förstås…

20130526-094054.jpg

20130526-094122.jpg

5 reaktioner på ”Grattis på starka mammans dag!

  1. Härligt! Välkommen till götet, hoppas vi ses på storgymmet! Om det är samma storgym som jag tränar på alltså 😉 om du ser någon smyga runt bland hantlarna och fnittra så kan det vara jag. Mvh /starstruck

  2. Du ser STARK ut!! Härligt med foton i bloggen:) Gullipruttan är så söt!!! Heja dig som tränade tidigt före ni drog iväg:) Jag borde göra massor av saker idag men har verkligen inte lust. Det är toppenväder och jag vill helst leka semester.. 2 tuffa dagar nu på jobbet och efter tisdag så kommer jag nog vara i koma.. Prata någon morgon? VIll berätta hur bra jag överlevde förra veckans utmaningar:) kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.