Obekväm x 3

Nummer ett:

Shorts på gymmet! Igen. Och idag hade jag sällskap av två medgymmare. Jag brydde mig inte dock. Konstaterade bara att såna här shorts i trikåmaterial inte är något vidare för någon som uppenbarligen svettas extremt mycket. I skrevet.

20130525_072321

Nummer två:

Ett eget litet triathlon slash core-pass med mycket push! Tio minuter på löpbandet, maxlutning och springa så snabbt jag kan (inte så snabbt) i 30 sekunder, hoppa av i 30 sekunder. 4 set av magövning. Tio minuter på roddmaskin, 30 sekunder max och 30 sek långsamt. 4 set av magövning. 10 minuter hopprep, 30 sekunder så snabbt som möjligt, 30 sekunder vila. 4 set av magövning. Obekvämt som attan. För himla gött. Löpbandet och hopprepet var helt klart värst, 85-95% av maxpuls. Yihaa!

20130525_082907

Nummer tre:

Trädgårdsarbete. I flera timmar! Säkert i alla fall två. Titta ordentligt för det här händer inte ofta och om jag får välja – aldrig igen. I. Hate. It. Men jag fick lyssnat på tre poddar under tiden, gjorde det trots allt genomförbart!

Nu har jag ett par timmars bekvämlighet kvar av den här kvällen. Lördagsgodis, film och sedan till säng. Bekvämt för hela slanten! Klockan ringer tidigt eftersom jag vill till gymmet innan vi drar till Göteborg för konfirmationskalas. Japp, jag vill!

IMG-20130525-WA0001

Har ni en trevlig helg?

4 reaktioner på ”Obekväm x 3

  1. Skön dag och härligt pass. Hade tänkt vila med verkar bli regn imorrn så jag drog ut i skogen hos svärmor och körde lite blandade styrkeövn och avslutade varje varv med backintervaller. Trött i kroppen efter 4 dagars bra träning så imorrn är det vila som gäller. Hann oxå med lite trädgårdsarbete innan vi åkte iväg. Gillar det ibland, idag var en sån dag 🙂

  2. Wow vilken dag!!! Jag tränade, frukost, veckohandlade, tvättade, lunchade, sov lunchlur på altanen, bar skräp i en timme på tomten, planerade trädgård med en iskaffe, läste tidningar på bryggan, mös med maken, grillade, spelade TP och åt middag och avslutade med lördagsgodis och film:-) Hoppas att vara piggare imorgon.. Kraaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.