Status 7 veckor down 5 to go

Next Level:
Jag var tvungen att ta fram kalendern och räkna men uppenbarligen har det gått 7 veckor och är 5 veckor kvar av den här tremånadersperioden jag kallar Next Level. Jag hade ett ambitiöst träningsupplägg i tankarna då i början av april men där har axelproblemen förändrat en hel del. Spelar ingen roll, tränar gör jag ju. Och idag har jag ont precis överallt efter gårdagens ”lilla” pass. Förutom i magen så den ska jag mosa imorgon.

Det är bara de senast (knappt) två veckorna som jag faktiskt levt som jag planerade då, för sju veckor sedan. Efter diverse sladdande och dikeskörningar så stannade jag till vid vägkanten och gasade sedan på väldigt långsamt och försiktigt. Kontroll över kärran, det vill jag ha! Och nu rullar en något förfinad balans på alldeles utmärkt. Vi får väl se vad jag säger efter helgens och nästa veckas konfirmations-bo-hos-föräldrarna-studentkalas-bonanza.

Ytligheter:
Denna normala balans har gett ett litet minus på både våg och måttband. Så om man utgår från min pre-påsk-vikt så har jag gått ner fyra hekto på sju veckor. Hehe. Jag har ändå ett viktigare mål i siktet – just den där något förfinade balansen. Balansen next level ni vet. Allt annat är bonus.

Axeln:
Mådde fint efter träningspasset igår, då jag supersetade överkropp och ben. Mår inte alls särskilt bra efter en dag hemma med sjukling som vägrar gå och har lekt plåster. Bära, bära, bära. Lyfta in och ut ur bil femtielva gånger. Som sagt, vardagsbelastningen är faktiskt värre.

Dagens get physical:
Det var en ganska trött men egentidslängtande Beatatjata som äntrade crosstrainern innan middagen. Hörlurarna på, sista avsnittet av Vampire Diaries på datorn och sedan någon slags medelintensiva intervaller. Två minuter snabbt, en minut återhämtning. Axelrehab, tacos och bad på det och nu rör jag mig inte ur soffan på ett tag.

Lite energi fick jag! Men nu är den slut. Tänker fylla på med nonstop.
Lite energi fick jag! Men nu är den slut. Tänker fylla på med nonstop.

3 reaktioner på ”Status 7 veckor down 5 to go

  1. Haha, hand upp alla som äter tacos ikväll!

    Fick till 60 min pw / jogg med liten i vagnen i morse och efter-fika-före-lunch blev det ett benpass i trädgården. Grannen vabbade med sin treåring också så kidsen lekte, jag tränade, grannen solade:) It´s a good day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.