Läs det här!

Jag fick sällskap av ett 39 grader varmt element inatt och efter en runda till stan för att hämta jobbdatorn jobbar jag nu så gott det går hemifrån. Så gott det går = inte alls så länge Liten är vaken, maken på gnällig sjukis får man leta efter. Men gos i soffan är sannerligen inte fel heller!

Jag ska Next Level-rapportera lite sen tänkte jag. Om min kropp. Om såna där världsliga ting som kilon och centimetrar och så läste jag Underbara Claras briljanta inlägg och det måste bara komma före. Tycker att hon är spot on. Vad säger ni?

5 reaktioner på ”Läs det här!

  1. Jag tycker att Clara är ett geni som alltid. När hon skriver fattar man hur enkelt det skulle kunna vara. Och så vill man göra det så. Bollen ligger hos oss själva, liksom. Tack för bra länktips!

  2. Läste också hennes inlägg och blev så GLAD! För det är så jag känner. ORKA bry sig! Min kropp är min kropp, ingen annans att bedöma… heja Clara!

  3. Ja jag läste också hennes inlägg och det är precis så jag upplever det också. Helt sjukt att det ska vara så i vårt avlånga land 2013…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.