Det är ju next level-fredag och jag är veckovill

Hej!

Jag har inte bloggat på några dagar för att jag inte känt för att blogga. Och då bloggar jag inte. Men nu känner jag för det! Men hinner inte. Jag måste instagramma istället. Så himla roligt litet medium det däringa instagrammet, rekommenderas som sagt. Och om du saknar mig här så hittar du mig som beatatjata där.

Kommer tillbaka till bloggen snart dock. För efter att ha läst andras bloggar senaste timmen (har inte hunnit det heller i veckan, alldeles för upptagen med att vara ledig!) så vaknar suget. Och så måste jag ju prata om det där med att vara obekväm. För det var jag igår när jag tog en joggingtur och då sprang jag mitt snabbaste (vilket fortfarande är långsamt men snabbast för MIG) och det var jag igen i morse på gymmet (i dubbel bemärkelse, jag hade shorts på mig!) och det blev ett helt grymt träningspass, ett sånt där när man liksom känner att man blir starkare. Så obekväm är bra.

Next Level då? Jag väger samma, ser samma ut. No change eftersom jag inte gör no change. Eller nu blev det dubbla negationer så jag förstår inte ens själv vad jag menar men jag lever liksom som jag levt de senaste året vilket gör att jag håller vikten men inte utvecklas och det hade jag ju tänkt, litelitegrann. Är för bekväm även i den bemärkelsen. Återkommer till det obekväma, ska bara vara upptagen med att vara ledig först.

För övrigt önskar jag att OLW slutar göra ranchchips.

Over and out!

Yours truly

Beatatjata

2 reaktioner på ”Det är ju next level-fredag och jag är veckovill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.