Sköna maj välkommen!

Sannerligen välkommen! Maj är som fredag eftermiddag – full av den där goa känslan att allt ligger framför mig. Det kanske inte alltid blir som man planerat, vare sig helgen eller sommaren, på i maj spelar det ingen roll. Maj är löfte!

Och maj startade skönt här med en mycket efterlängtad sovmorgon. Liten tassade upp vid 8 och jag låg kvar en timme till. Jag tror att jag utan problem hade kunnat spendera hela dagen i sängen men jag drog mig upp, och ut på en powerwalk.

Skön frukoststund, lite plockande, tvättande och handlande. Sedan en inte lika skön stund på gymmet. Planen var ben, sedan jogga lite men jag lämnade gymmet efter bara 30 minuter. Knappt svettig, inga darrande muskler men tung i både kropp och sinne. Blir det så för er med ibland? Det är jobbigt att bli andfådd, svetten kliar, alla vikter känns jättetunga, knäna protesterar, spegeln är elak…

Jag kan borsta av mig det (tror jag, men jag får återkomma till spegeln och den elaka rösten i huvudet som kommenterade allt). Fick en skön dusch, en stund i solen och grillmiddag extra allt. Nu gör vi natt, alla flickor i familjen. Pyjamasklädda äter vi kvällsmat och det är jag som är tröttast av alla. Sköna nattsömn, välkommen…

10 reaktioner på ”Sköna maj välkommen!

 1. Jajamän, händer mig också. Bara att gilla läget och inse att idag går det INTE.
  Hoppas du är piggare idag!
  Kram

 2. Japp, samma här ibland. Känner mig så sänkt och nästan lite kränkt av mig själv när det händer, vad sjutton gör huvudet så för mot resten av kroppen?! Oftast behövs lite god mat, omsorg från nära och kära samt en massa sömn så vänder det. Hoppas att det känns bättre idag.

  • Exakt, så var det. Men för det mesta brukar jag ju ändå kunna klämma ut något vettigt medan jag är där. Igår var det bara blaha blaha. Oh well. har ändå träningsvärk i låren idag. Och testade åtminstone att lyfta TYNGRE efter pepp från dig :-). Marklyft på 50 kg, bara tre rep x 3 men ändå. Tungt var det (och ja, jag fattar att det är flugvikt för alla andra men jag är en fluga. Det ser bara inte ut så på utsidan.)

 3. Ja alla har såna dagar, inga roliga dagar alls. Ny dag i morgon och snart helg igen.
  Hoppas på skön nattsömn här med. Har en big thing i morgon kl 9 och jag behöver många tummar son hålls för mig då. ( tell you more later )
  Sov gott!

 4. Imorgon är en ny dag!! Jag ringer dig gärna och berättar att spegeln har fel! Nya tag imorgon, vännen. Du gör ju det för mig när jag behöver det. Återgång till rutiner och vardag och snart känns det bättre? Massor med kramar!!

  • Jag ska bara få mens och släppa sjuttielva liter vatten så blir det nog bra igen. Hoppas jag innerligt… Men powertalk snart får vi boka in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.