Bloggtips!

Jag är väldigt förtjust i att börja läsa bloggar när bloggen är alldeles ny. Det har att göra med min önskan att liksom känna personen bakom från början (bloggens början, that is). Kommer jag in i en blogg efter lång tid så har jag svårare att bli fångad och blir jag intresserad så blir jag antingen en sån där jobbig läsare som ställer miljoner frågor eller så läser jag väldigt sporadiskt och kommenterar sällan.

De flesta av mina favvobloggar är sådana som jag läst sedan allra första inlägget. Smaljeansen var uppstarten till allt, då innan jag själv härmades och började blogga. Lotta och Bodycomf-Helena har jag läst sedan start, Betty så klart, Pia också. Maria Mollstedt, Mrs Metal och Träningstajtsen och säkert ännu fler…

Och nu har jag hittat en till! Amelie som precis startat bloggen Träningsnörd, sjukgymnast och löpartok. In och säg hej vetja! She had me at ”gratis sjukgymnasttips” :-D.

 

amelie

2 reaktioner på ”Bloggtips!

  1. Men oj så fint! Tänk så bra det kan bli av att muta sina
    läsare med gratis sjukgymnasttips 😉 jag bugar och bockar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.