Vad gör man inte för lite lugn och ro?

Jag skrev just på Instagram: Barn = en enastående kreativ förmåga för att hitta möjligheter till egentid. Även om det innebär att gå upp innan klockan 5 för att likt en zombie sakta trampa sig fram på en crosstrainer (även om det är föga troligt att en zombie skulle nöja sig med denna enformiga syssla, för få människor att bita).

Inatt delade jag säng med två blondiner. Den ena kickade ut mig ur sängen innan 4 någon gång. Jag försökte somna om men fick avvärja nappattacker med precis lagom frekvens för att förhindra mig att nå sömnstadiet. Jag stängde därför av alarmet på mobilen en minut innan det skulle ljuda och masade mig ur sängen, tröttare än tröttast och med en rygg vars värk inte direkt förbättrats av sängkamraternas motvilja för Barnafaderns tomma sida av sängen.

Ner till hemmagymmet, på med gympaskorna och upp på crossen. Planen var Vampire Diaries, intervaller och magövningar. Genomförandet blev Vampire Diaries och någon slags crosstrainerlunk som inte ens nådde powerwalknivå. Avslutade med att försöka stretcha och töja ryggen litegrann. Ej framgångsrikt. Ändå tror jag att den där timmen med bara me, myself and I (och Damon, förstås), gjorde mig till en något bättre människa idag. Piggare? Nej. Men lite snällare.

Vad gör ni idag? Jag hoppas innerligt att ni sovit gott och att ni inte ätit det gravt ohälsosamma jag åt till lunch. Säger ju det, trötthet = kostmedvetenhet out the window.

5 reaktioner på ”Vad gör man inte för lite lugn och ro?

  1. Kan inte annat än hålla med om sömnen. Totalt värdelöst… Skövlar allt onyttigt som kommer i min väg….

  2. Vilodag igen, (känns som jag alltid skriver det.. men så är onsdagarna oftast för mig 🙂 )
    Idag blev det tårta på jobbet men den hoppade jag, det blev keso med frukt istället.

  3. Sprungit en runda imorse ( barnvakt på plats), lunch på stan buffé försökte göra bra val, biblioteket med barnen, sen tog vi en glass, även jag. Mycket gott var det. Nu hemma och snart mosa bröst och axlar. Bra träningsflyt än så länge denna vecka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.