Favoriter från Origins (och det där om att spara pengar genom att spendera pengar…)

Jag lovar, det är inte ranchchipsen jag ska favoritmärka den här gången…

Jag har på sistone blivit väldigt förtjust i hudvårdsprodukter från Origins. Eventuellt är jag liiiite påverkad av min underbara svägerska som jobbar för Origins på Åhléns på Söder i Stockholm (gå dit, om du är i närheten, så får du grym hjälp! Lyssna efter amerikanskan som pratar svengelska :-)). I vintras när jag var i Stockholm fick jag en ansiktsbehandling och make up och shoppade loss på en hel del prova-på-boxar för att hitta några favoriter. Och favoriter hittade jag!

20130424_185750-1
Åh, jag vet. Jag tar sämsta bilderna i världen. Ni älskar mig ändå.

De tre produkterna främst i den suddiga bilden är mina huvudsakliga kärlekar. Vitazing (vit-orange tub) är en grym fuktkräm med SPF15 och lite lätt färg. Beroendeframkallande! Den har seglat upp som oumbärlig i min dagliga sminkrutin och jag sparar säkert flera sekunder varje morgon eftersom jag nu smörjer in mig och lägger grunden för sminket på en och samma gång. Perfekt! Min sminkrutin kan jag förklara någon annan gång ifall intresseklubben behöver underhållning…

High-Potency NIght-a-Mins är en perfekt nattkräm för mig. Krämig och gojsig, dryg och väldoftande. Love it! Bakom den skymtar en grön tub, Drink-Up intensive overnight mask. Det är en sån där fuktmask som man kletar in på kvällen och sover med. Med jämna mellanrum gör jag aspirinmask och sedan geggar jag in ordentligt med sånt här i ansiktet och vaknar len som en babyrumpa på morgonen. Nästan.

Eftersom jag köpte ett gäng prova-på-kit så har jag en mängd små tuber och flaskor ur de olika serierna. Jag har blivit väldigt förtjust i rengöringsgelen A Perfect World och dess treatment lotion (ansiktsvatten). Jag skulle också gärna köpa på mig Plantscription Serum men har prioriterat annat för tillfället.

Och så det där med att tjäna pengar på att köpa! Idag tog jag en rask promenad på lunchen med Åhléns i sikte och en rabattkupong i plånboken, 20% på valfri hudvårdsprodukt. Det gör en hundring på såna här grejer! Jag hade bestämt mig för att köpa Vitazing-krämen eftersom jag behöver den NU men behövde egentligen även en ny nattkräm. Slantarna skulle dock bara räcka till en. Och så kom jag till Åhléns och möttes av erbjudandet ”köp två produkter och få en kräm på köpet”. Och krämen var min älskade Night-a-Mins! Jag rotade lite bland prova-på-kiten och hittade, till nedsatt pris, ett kit med rengöringsprodukterna jag gillar – A Perfect World. Två rabatterade favoritprodukter och en full size kräm på köpet – kaching! Jag spenderade en hundring mer än jag hade tänkt men fick mycket mer. Visst har jag sparat pengar idag?!

Någon mer som gillar Origins? Eller vad använder ni?

4 reaktioner på ”Favoriter från Origins (och det där om att spara pengar genom att spendera pengar…)

  1. haha men åh vad lustigt, henne har jag träffat där när jag shoppade origins. jag gillar nämligen också origins. hon var verkligen uppfriskande, en riktigt energiinjektion!!

    • Haha, vilken liten värld det är! Ja visst är hon en energiinjektion, älskar systra mi 🙂 (och retar lillebror lite för att han gift sig med någon som är typ exakt som hans fyra storasystrar ;-))

  2. Åh I LOVE Origins! Brukar också passa på när Åhléns skickar ut kuponger.. 😉 tackar för tipset om Night a mins på köpet, det är min favorit med! Vita-zing på sommarhalvåret och A perfect world ultra rich (eller vad den heter men den fetaste av dem i alla fall) på vinterhalvåret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.