Säg att det inte är sant!!

Du har flow. Fokus och koll. Tränar hårt, har koll på maten och börjar så smått drömma om de där shortsen, bikinin och sommarklänningen som kommer sitta perfekt. Din plan fungerar!

Och sen händer det som inte får hända. Det där som är ett tecken på att universum är emot dig. Käppen i hjulet som förändrar allting.

OLW tar tillbaka Ranch Potato Chips i sortimentet.

#tvåpåsarpåtvådagar #jagärenhälsobluff #kanjagintebarafålevapåchips?

Skärmavbild 2013-04-23 kl. 20.36.47

22 reaktioner på ”Säg att det inte är sant!!

 1. Ååååhhhhnej i kubik!!! Ser ju nu att även pepparchipsen är tillbaka!!!! De står nog ännu högre i kurs…. Som tur va hade i te Ica chipsen än, (jo kollade pinsamt nog när jag var där:0!!) nu är planen att hålla sig från Konsum till fredag… Men då…. Mmmmmm!!!!!

 2. Oh, no! Stick to the plan, STICK TO THE PLAN! Så brukar i alla fall jag skrika till mig själv i huvudet. Funkar oftast…(men man måste verkligen SKRIKA).

  För mig ser planen ser ut som sådan: Bra mat hela dagen, hela veckan lång. Inget godis, inga kakor/bullar (alltså i princip sockerfritt), inga chips, så lite bröd som möjligt (några få skivor danskt rågbröd i veckan är OK) och ingen alkohol . En tillåten helg per månad. Förra helgen var tillåten och utsvävningarna såg ut som följer: en påse salmiakpärlor på lördagen och på söndagen brunch – bra val bland det kalla och varma och en tillåten tur till dessertbordet. Så ser alltså planen ut. Tanken är att detta ska funka fram till semestern. Dessutom har jag ökat på cardio-delen när jag tränar. Få nu se om detta funkar. En sak att planera i teorin, en helt annan att genomföra det rent praktiskt, men än så länge verkar det funka (har hållit på sedan Annandag påsk). Och funka måste det, för som jag sagt tidigare, vem f*n vill deffa?

  • Eeeh, det hade kanske funkat. OM JAG HADE SKRIKIT INNAN JAG ÅT TVÅ PÅSAR CHIPS, OÄNDLIGA MÄNGDER CHOKLAD OCH MACDONALDS TILL LUNCH!
   Jag måste revidera min plan that´s for sure. För den här funkar uppenbarligen så där… 🙂

 3. Du är ju underbar. Skönt å höra andra trillar dit. Skillnaden nu är ju att man hittar tillbaka t rätt väg igen. Lite snedsteg ibland behöver vi nog.

 4. Det var inte bra… Jag äter inte chips så ofta men den där Ranch är ju god. Men det kommer säkert inte hit till min lilla stad 😉

 5. Du är en mkt elak människa som informerar mig om detta… Nu är mitt (nästan) chipsfria liv över, de är sååååå gooooda!!!! Ber nu till han där uppe att de ej finns i sortimentet i våra små lokala livsmedelsaffärer så att jag klara mig ett tag…
  Ps! De är dööööögoda att doppa i crème fraîche, så de blir lite extra hälsosamma;)!! Ds

 6. Ja tänk om det kunde komma forskning som stöder att man måste äta minst en påse chips om dagen för att leva längre :-//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.