Next Level: vecka 3 börjar nu!

Ledig fredag till och med! Den ska ägnas åt städning, benträning och kalasande i Göteborg. Och någonstans däremellan ska jag komma på vad jag ska klä mig till ikväll. Det ordnar sig.

Vågen visar liiiitet minus, måtten har jag ingen aning om (orkar inte leta efter måttbandet!) men tror att det är oförändrat. Bilderna är oförändrade i alla fall. Anledningen? Att de här två första veckorna varit lite omställningsveckor. Första dryga veckan var inte något vidare bra kostmässigt. Den här veckan har varit utmärkt. Utmaningen kommer dock först nu, helgen!

För visst är det så även för mig, att jag slappnar av och njuter av diverse trevligheter när vi är lediga. Det funkar för mig! Men nu, när jag vill vässa formen litegrann, så krävs ju viss förändring. Vardagarna tror jag att jag har koll på (men en registrering framöver ska göra mig säker på den saken!), helgerna är en annan femma.

Så hur ska jag göra i helgen? Idag har jag grundat med vanlig vardagsfrukost (gröt, keso, bär, kokos och ett ägg) och snart blir det kaffe som pre-workout. Vettig lunch och så får jag packa med mig ett bra mellanmål när vi drar mot götet. Är jag superhungrig när det är dags för fest så kommer jag gå bananas…

Fest är fest och jag dricker gärna ett glas vin, äter god mat men håller mig ifrån bröd och tårtor. Bröd älskar jag. Vill äta en brödskulptur av mig själv i naturlig storlek. Tårtor gillar jag inte. Inte svårt att motstå. Hoppas det inte finns kladdkaka… Jag vill vara klok ikväll för jag vill nämligen gärna ha en liten godisskål och en liten popcornskål imorgon! Vi får se hur det går! Söndag är back to normal – som en vardag för mig. Om jag säger det tillräckligt många gånger så blir det sant, right! Sedan rullar veckan på utan problem. That´s the plan! Och med en sådan plan ska jag väl kunna få lite synbara förändringar på återstående 10 veckor. Eller?!

Hur går det för er?

Jag tar bikinibilder varannan fredag. Om jag kunde gå runt så här beskuren skulle jag strutta rätt nöjd på stranden! Men the action pågår liksom nedanför... Och för att visa er ordentligt så att ni förstår vad det är jag jobbar på så måste jag visa hela bilderna. Men jag vet inte om jag vågar... Det tar ändå emot lite att lägga ut "naken"bilder. Vad tycker ni?
Jag tar bikinibilder varannan fredag. Om jag kunde gå runt så här spänd, på fastande mage och beskuren skulle jag strutta rätt nöjd på stranden! Men the action pågår liksom nedanför… Och för att visa er ordentligt så att ni förstår vad det är jag jobbar på så måste jag visa hela bilderna. Men jag vet inte om jag vågar… Det tar ändå emot lite att lägga ut ”naken”bilder. Vad tycker ni?

19 reaktioner på ”Next Level: vecka 3 börjar nu!

 1. Woohoo vilka armar och axlar! Riktigt snyggt! Det är så inspirerande att följa din utveckling, när du delar med dig av både upp- och nergångar, högt som lågt. Extra peppande när det går framåt för dig och skönt att känna att jag inte är ensam när det inte alltid är spikrakt uppåt för dig heller (även jag är är inte så nöjd med vad som händer nedanför midjan på mig, men med inspiration, kraft och planering går det ät rätt håll). 🙂

 2. Snygging! För mig går det bara bra. Det bara funkar just nu. Precis som jag vill. Njuter av det här. Väger lite mindre än för några veckor sedan (för mig inte viktigt, bara konstaterar att det är så) och känner mig tightare. Det är den ökade mängden cardio och minskade mängden extra i kosten som gjort det. Kladdkaka har jag också svårt att motstå, tårtor är inga problem.

 3. Snyggo! Idag blev det hemmaträning med TRX med valfria övningar. Kändes skitkul att bara träna loss efter att ha följt Olgas övningar i hennes bok i 1 1/2 mån. Nu ska jag baka brownies gjord på bönor inför fredagsmyset. Till middag blir det hemmagjord pizza (på tortillabröd, orkar inte göra egen pizzadeg) och rödvin. Ha en grymt rolig kväll!

 4. Wow, snygga armar !! Mitt-i-veckan går oftast väldigt bra, den värsta utmaningen är ju på helgen som du säger. Särskilt när det är kalas/fest på gång.
  Själv haft lite nedgång på vågen men beror säkert också på före & efter mensvikt. Kan ibland skilja kilo på vågen & 1 storlek i kläder .. Axelskadan har också hindrat min träning i veckan. Men nu är jag på G igen!
  Härligt med fredag !!!

 5. Snygging! något neråt här med, träningen har varit bra hittills. Får se hur det blir i helgen, har åkt på en hisklig förkylning 😦
  Helger är mitt stora problem, varför ska det vara så svårt att hålla maten då????

 6. Snygga axlar och armar!!! Skulle kunna vara mina ord. Kan inte stå emot kladdkaka men tårta absolut. Det har gått ok dessa två v men jag behöver jobba mer med kosten. Veckorna går bättre än helgerna. Syns inte mkt på mina bilder heller gissar jag, har inte tagit idag får bli i helgen. Ska till nästa v öka på träningen, har dessa v fått till 4 pass, men bra pass så inget fel med det men vill ju träna 5. Så nästa v blir att dricka mer vatten, lägga till ett träningspass och jobba vidare med kosten. Heja oss!!!
  Ha en härlig fredag!

 7. Wow vilka axlar o armar. Snyggt. Jag hoppade oxå på din Next Level med mina issues. Andra v snart utan knäckebröd. Tenderade att bli både t frukost mellis och kvällsmat. Jo jag sov gott när du tränade. Får inte till min träning. Har inget jävlaranamma just nu om du ursäktar. Ska t Rhodos i början av juni och tycker det borde vara skäl nog. Ha en härlig helg och ja vi vill se naket. Både du och Damon ;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.