Mrs Metal is doing Rock ´n´ Roll Squats!

Snabbkik i bloggvärlden för att säga hej. Hej! Har har gråtits tårar över Boston och över en mer lokal sorg. Livet är kort och skört och ikväll kramar jag älsklingar sådär hårt att de blir svettiga och vill att jag ska sluuuuta.

Innan tårarna tränade jag mitt balans+ben-pass samt en kortare magcirkel och det finns på Instagram om du är intresserad, här i bloggen får det hamna någon annan dag när tid finnes (var man nu finner sådant?).

För lite härlig inspiration ska ni istället genast klicka vidare till Mrs Metals nya blogg! She´s back! Och med det grymmaste bloggnamnet på länge! För vad ska en metal-bruds blogg heta om inte Rock n Roll-squats 🙂

mrsmetal

En reaktion på ”Mrs Metal is doing Rock ´n´ Roll Squats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.