I don’t want to go to rehab

Men det ska nog inte bli nödvändigt… Rehab för axlarna däremot – nödvändigt!

Det har gått en vecka sedan kettlebell-workshopen, riktigt illa blev det dock först efter mitt hemmapass i tisdags. Jag har vilat axlarna så gott det går och fokuserat på lite rörlighetsövningar och ett rehabpass jag fick av Lotta för 1,5 år sedan. Då när jag hade ramlar ner för trappan på Holmen och dragit till vänster arm, ni kanske minns…

Idag fick det bli aningen mer belastning. Uppvärmning, rehabövningarna och så världens minsta och mesigaste överkroppscirkel med lätta vikter. Rodd, shrugs, bicepscurls, triceps kickbacks, rygglyft på boll. Kändes ok! Vågar jag öka på mer snart tro? En vecka med bara cardio, mage och ben (utan vikter) är inte direkt den roligaste veckan…

Nu – städa, duscha, kyrkan, söndagmiddag och kettlebellande (så gott det går) med vänner. Sen är även denna helg slut. Har ni det bra? Gör trevligheter och återhämtar er?

image
Och så ska vi tvätta lite, lovar...

3 reaktioner på ”I don’t want to go to rehab

 1. Var försiktig med axlarna och ta reda på var/vad som gör ont. Jag har denna vinter haft problem med framförallt vänster axel där det började med impingement (inflammerad slemsäck) som sen utvecklades till frozen shoulder.
  Sååå vansinnigt ont!!
  Nu har det lättat lite efter en cortisonspruta men fortfarande väldigt besvärligt. Nu har även höger axel börjat krångla. Den har ju tyvärr fått ta all belastning under tiden.
  Hela vintern har jag levt på värktabletter.
  Tyvärr har detta påverkat mig så mycket eftersom varje vardagsmoment som tex ta på en jacka eller klä på sig gjort så ont att all annan typ av träning också blivit lidande, men jag går på rehab för axlarna och får även akupunktur.
  Hoppas det inte blir så illa för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.