Next Level – första veckan

En vecka av tolv avklarad! Den slutar på plus!

 

+ på vågen. Inte oväntat efter den ”mat” jag indulgat i. Startvikten jag utgår ifrån är 67.0 kg. Det visade vågen precis innan chips-påsken tog vid. Idag visade den 67,4 kg. Förra veckans vikt, post-chips-påsken, var dock över 68 kg så det går åt rätt håll. Måtten visar säkert också plus. Det hade jag vetat om jag hade hittat måttbandet. På kroppen ser jag ingen skillnad alls. Förutom att jag tycker att jag ser grymt karamellig ut i mina nya träningskläder från Blogger Boot Camp-goodiebagen!

+ för insikterna jag fått. Om stress och livspussel framförallt. Men också för att jag härdat ut genom väldigt obalanserad kosthållning denna vecka. Det är min hjärna som messar med mig så fort jag bestämmer mig för att vara aningen mer fokuserad. Vill göra helt tvärtom! Nu har jag förklarat att det är jag som bestämmer och att det faktiskt inte är något farligt med lite fokus. En dag i taget.

+ för att jag vågat träna – och lägga ut bilder på mig – i shorts. Nu ser man tack och lov vare sig behåringen eller överlåren på mina oskarpa mobilbilder men det kommer så småningom, just you wait!

+ för att jag gettat physical varje dag. Några vanliga pass (ben på gymmet, springintervaller i trappa, hemmaträning), ett par återhämtningspass, en kettlebell-workshop, ett gäng promenader, lite rörlighet, rehab och hittepå-yoga. Ganska perfekt faktiskt!

+ för att jag tränat ett par kvällar den här veckan! Ovant och ovanligt men helt okej. Känns lättare när kvällarna är ljusa…

+ för att jag är så himla bra, i största allmänhet.

 

Hur bra går det för er?

Hur piffig som helst! Imorse körde jag medelintensiv cardio och core. 10 minuter Vampire Diaries, sen ner på golvet för fyra set av magövningar. Körde typ fällkniv, vindrutetorkare och annat hemskt. 40 minuter på crossen, drygt 20 minuter för magen. Bra!
Hur piffig som helst! Imorse körde jag medelintensiv cardio och core. 10 minuter Vampire Diaries, sen ner på golvet för fyra set av magövningar. Körde typ fällkniv, vindrutetorkare och annat hemskt. 40 minuter på crossen, drygt 20 minuter för magen. Bra! Och nej, jag har inte tvättat shortsen än.

6 reaktioner på ”Next Level – första veckan

 1. Du är superbra! Och dina ben är skitsnygga! Mina är inte alls snygga och så har de massor av träningsvärk sen i lördags – jobbigt… Men det var skönt att få köra ett pass efter förkylningen. Nu kanske bitchen kan flytta ut ett tag?!

 2. Du är bra! Tack för din kommentar tidigare idag, känns att jag kommer upp på banan igen. Halsontet har släppt, jobbet är kul, idag har jag haft min ”halv-fria” fredag, då vi har fika på jobbet och det vill jag vara med på, och sen är jag mer liberal till middagen. Andra halvan är å lördag förmiddag då vi äter surdegbullar till frukost. Viktnedgång och toppformen i all ära men vissa saker ger jag inte upp 🙂
  //79nettan

  Ps. Du är så snygg! När jag såg dig i shortsen kunde jag nästan inte tro mina ögon! You go girl!

 3. Du är så bra Beata! Här går det jättebra. Mitt sötsug (jo, jag kan ha ibland) har typ försvunnit helt. Lyst med sin frånvaro förra och denna vecka. Och jag har dessutom haft min röda vecka och klarat det utan sötsug. First time ever. Tittade på en B&J burk i butiken (den där peanut smaken som alla säger är ”to die for”) och ville inte alls ha. Kom hem och åt chokladmullbär och mörk choklad. Nöjd och glad!

 4. Jag tycker du är så bra. Ditt livspussel inlägg fick mig att tänka en del, som småbarnsförälder tycker jag det pusslet är svårare än någonsin..
  Till det h:-) är med ben. Jag såg dina shortsbilder och tänkte, vilka snygga ben hon har!
  Trevlig helg och vtack för tpset om bodycomf.

 5. Japp, du är bra och jag med 🙂 Efter min lite friare mathelg förra veckan så försvann 1 kg till idag. Men det är ju mest vätska. Kroppen känns inte lika svullen men det finns att jobba på. MIn vecka har varit bra. Körde ett grymt intervallpass med 10 kollegor i tisdags, 5 * 500 m, vidrigt jobbigt. Sen ett bra överkropppass i onsdags. Efter onsdag har jag vilat för att vara pigg och glad i kroppen till helgen. Jag är så laddad och redo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.