Länkkärlek!

Klart vi ska sprida kärlek till varandra, right? Och jag är SÅ glad att jag varit med på flera av era listor. Från djupet av mitt hälsosamma hjärta – tack!

Jag vill också göra lista. Me like lista. Och den skulle kunna bli precis hur lång som helst och den skulle innehålla ungefär samma länkar som ni troligtvis redan läst i andra listor. För jag älskar ju också Träningstajtsen och Coachen och Lotta och min egen finne (hon var min först!!) och fröken perfekt och fullkomlig och älskade SvettyBetty och Lofsan och Sofy och baksparkare och många många fler och nu glömmer jag flera och får ont i magen av att jag inte skriver upp alla för ni är ju en del av min bloggosfär…

Så. Jag lusläste reglerna och ingenstans står det att det MÅSTE vara träningsinspiration. Så jag bjuder på lite annat! Så får ni se den yttepyttelilla del av min bloggvärld som INTE bara är träning och kanske får ni lite ny inspiration. Till andra delar av livet. Okej? Okej!

länkkärlek

 

Lilla Matdériven är den enda matblogg jag följer. Jag gillar inte att laga mat så värstans mycket ni vet. Men jag gillar att äta och once in a blue moon så testar jag något nytt recept. De där pollobollarna måste jag göra snart igen (Läs: Få Barnafadern att göra), så himla gott! Dessutom vet jag att Ann-Louise jobbar på formen efter bebis numero dos och springer i hemska slottskogsbackar och har sig. Klart hon orkar det när hon äter så himla bra mat! Och så har hon matlagningskurser. Kanske adopterar hon mig någon dag.

Textilfrossa har jag nyligen börjat följa. Jag är totalt värdelös när det gäller syande (värre än matlagning!) och lämnar minsta lilla knappfästning till svärmor (det är väl sånt de är till för?). Jag har dessutom länge sagt att den värsta present man skulle kunna ge mig är en symaskin. Men jag har en teori. Jag läste nämligen träningsbloggar och träningstidningar i flera ÅR innan jag faktiskt kom upp ur soffan och började träna. Så om jag läser lite nu och undermedvetet blir biten av textilloppan så kanske jag skriver ”symaskin” överst på önskelistan när jag fyller 40 om fem år? Vi får väl se! Annars får jag väl lägga beställningar hos Sofia…

AddSimplicity är den enda inredningsblogg jag följer. Jag gillar inte inredning (märker ni en trend här eller?!) men jag ÄÄÄÄLSKAR Jannices stil och hem. Jag har gått ”ensam ung kvinna” on her ass. Ni vet vår renovering av övervåningen? Härm, härm, härm. Snott hennes väggfärg till tv-rummet. Beställt exakt likadana dörrhandtag. Letar med ljus och lykta efter samma sängbord. Har bestämt mig för Nordsjös ”grå sky” i vardagsrummet när vi kommer dit. Enda problemet är att hon ändrar och grejar om snabbare än jag hinner härma… Gör inget, då härmar jag det istället. Those who can´t do, härmar.

Blomsterverkstad har jag preciiiis lagt till i min Bloglovin-lista. Och ja, jag avskyr trädgårdsarbete. Och ja, jag tillämpar samma teori som på bloggarna ovan. Så om några år så är jag inte bara träningstok utan också en gourmetmatlagande, sykunnig, inredningsspecialist med kvarterets vackraste trädgård? Vi säger så… Till dess är jag tacksam för att det snöar massor här idag för då behöver jag inte bli stressad över allt som ”ska göras i trädgården i april”. För övrigt vill jag ha AddSimplicity-Jannices trädgård så jag får väl härma där med. Måste bara flytta till Skåne.

AddFriends hamnar i min jobb-kategori eftersom jag behöver förkovra mig inom det mesta när det gäller marknadsföring i digitala kanaler. Nu ska jag inte tråka ut er med vår multikanalstrategi men här finns mycket bra information att hämta om man jobbar med sånt. Eller i och för sig, content marketing är ju lika viktigt i en träningsblogg (om man vill ha många läsare vill säga) så det finns nog en hel del matnyttigt att hämta här! Jag borde läsa noggrannare. Inom kort är min jobb-blogg igång…

 

In och läs och inspireras nu!  Och har ni fler bloggtips i kategorin ”stuff I actually hate men läser ändå för att jag kanske kan ändra mig” så tipsa!

 

6 reaktioner på ”Länkkärlek!

  1. Jaaaa, flytta till skåne! 🙂
    Ska kolla på trädgårdstipsen. Jag har ju typ en fotbollsplan som bara mullvadarna brukar.

  2. Tjohoo! Tack snälla du för utmärkelsen. Det känns verkligen kul att kunna inspirera dig (Barnafadern) i köket som tack för all träningsinspiration du ger mig. Idag lämnar jag kidsen hemma & smiter iväg till gymmet. Ha en skön helg!

  3. Hahahaha, känner PRECIS som du gällande det där med syande. KAN INTE. VILL INTE. ORKAR INTE.

    Så jag ska också börja läsa textilfrossa nu! Tänk om nåt rub off så att säga, vore ju supernice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.