Nu är det klippt!

Åkte tidigare från jobbet, via den lokala barberaren och lämnade mitt långa (slitna och omöjligt-att-fixa) hår i händerna på första bästa person med sax. Måttade ut ungefär var han skulle klippa och klippte gjorde han. Och lite till. Och lite till. Och häpp så har jag nästan page igen? TUR att jag fortfarande kan sätta upp det, annars hade jag gått bananas. Fixar INTE att träna med hår som hänger och slänger! Och frisyren blir nog bra, mitt hår växer så himla snabbt så det är sannerligen inget jag sörjer. En toning ska i också. Jepp. Nya, ekonomiskt medvetna (läs: snåla) Beatatjata fixar själv för totalt 400 kronor istället för 1600 kronor hos frisören. Det är ändå inte roligt att vara FÖR snygg ;-).

Nu har vi sanerat huset så att vi inte behöver skämmas (så mycket…) när vi invaderas av slutkörda kettlebellare som kräver föda. Föda som de själva får laga för övrigt, kanske har glömt att nämna just den detaljen…

Det är inte tvättat och stylat eller nåt. Detta är vad man får för 250 kronor!
Det är inte tvättat och stylat eller nåt. Detta är vad man får för 250 kronor!

5 reaktioner på ”Nu är det klippt!

  1. snyggt! jag ska stå ut en månad till med mitt barr sen blor det frissan. dyrt som kula men jag vågar ej färga/slinga själv pga hemska missöden i tonåren hahaha 😉 Trevlig lördag!

  2. Snyggt! Jag tillagar gärna mat själv, nemas problemas! Ser så mycket fram emot morgondagen 🙂 Laddad till tusen. Ses i morgon. Kram!

  3. Hmmmmm, missat det ja 😉
    Frisyren blir nog gôrbra! (Vilket påminner mig om mitt galet slitna hår som dessutom borde färgas å det snaraste)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.