Inget skämt

Jag ska inte försöka april aprila er, promise!

Påsken varit bra? Tränat något? Ätit som ni tänkt?

Jag har tränat lite och ätit mycket. Och idag är det måndag och första dagen i ny månad och därför perfekt läge för nystart. Eller?

Det är ju fortfarande helg och ledigt och påsklov för en del…

Jag har så många funderingar och som vanligt kan jag inte göra förändringar samtidigt som jag funderar på dem så därför sitter jag ganska still i båten. Planerar in lite skuttande sen, tar måltid för måltid och försöker tänka bort påskäggsresterna (som är få, vi har gjort ett bra jobb…). Njuter av att jag faktiskt är helledig idag också. Och av att backspringandet i fredags bara gav träningsvärk, ingen ledvärk!

Och en insikt har jag faktiskt kommit till! Att jag är mer sugen på schyssta ben än på platt mage. Om man nu måste välja…

20130401-103112.jpg

Flanellpyjamasklädda ben och en mage full av chips med dip. Och sill. Och choklad. Och saltlakrits. Och chips med dip.

12 reaktioner på ”Inget skämt

 1. Du är verkligen grym, hoppas du vet det! Påsken har varit ok med maten och med träningen. Vet inte vad jag åt igår som gjorde att min mage gjorde sjukt ont och på kvällen blev större än störst… Har fortfarande lite ont men den är liiiite mindre nu. Jobb i två dagar sen påsklov i två dagar 🙂

 2. Tror jag är lite träningsbloggskadad, läste att magen var full av chins och dips 😛

  Jag har också ätit en hel del, även godis, känns som jag inte vill äta godis på flera månader.

 3. Varit en mycket bra påsk! Träffat alla nära och kära, ätit mycket gott (även godis) och tränat som jag har tänkt. Nöjd och redo för vardag imorrn.

 4. Ja det är tur det bara är påsk 1 ggn/år. Frosseri blir det så lätt ..
  Men men, nya tag nu! Framförallt är det lättare att forma benen än platta magen med åren, iaf på min kropp. Magen är stört omöjlig att göra ngt åt, hände något när man fyllde 40 tror jag, snart fyra år sen ;).
  Gilla läget och träna för att man mår bra är mitt motto.
  =)

  • Jag hoppas det! Att det är lättare att forma benen… Men låren är faktiskt de som förändrats minst måttmässigt på min kropp under min resa. Är liksom päronformad och kanske måste gillar läget som du säger. Men kan ju försöka anstränga mig lite mer först! Om inte annat kan jag ju bli starkare!

 5. Låter som en strålande påsk! Jag har gjort samma: ätit mycket och tränat lite. Men kramats och skrattat som kompensation. Bra deal.

  Lycka till med funderandet!

 6. Jag har också blivit mer intresserad av schyssta ben på senaste. Tror att det är en åldergrej! Det händer liksom saker med dem nu jämfört med förr. Apelsinhud eller vad det heter. Fascinerande snabbt har det gott också. Eller så tänkte jag bara aldrig på saken förr.

  • Åldersgrej säger ungdomen ;-)… Har alltid haft mycket celluliter, nog byggd så. Fortfarande mycket samt rejält med fläsk på överlåren. Får se om jag kan tona lite 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.