Helt bra

Hela min kropp är lycklig!

Tänk er en härligt slapp annandag påsk med sovmorgon, underbara jättefamiljen och liten powernap.

Tänk er en springtur i världens vackraste väder i världens vackraste miljö. Vi snackar drygt fem kilometer grusväg längs med havet, ut över kuperade ängar och genom små skogsdungar. Över klippor och skrevor, genom trånga raviner och kohagar. Genom ett slumrande skärgårdssamhälle med värmande sol i ansiktet. Vi snackar Sagan om Ringen-miljö om den utspelat sig på bästkusten. Innan hobbittarna kommer till de hemska delarna, förstås.

(Och ja, jag springer så långsamt att jag nästan rör mig baklänges men jag bryr mig noll och ingenting.)

Tänk er sedan en skön halvtimme med stretch, rörlighet och hittepåyoga.

Och ett varmt bad med skrubbande, filande, peelande och fixande.

Och helgens sjuttielfte (och sjuttitolfte) macka med ägg och sill.

Och barn som leker harmoniskt och somnar gott.

Och en flanellpyjamas, en skön fåtölj och en bok.

Så har ni en ganska bra bild av min dag. Är det konstigt att hela kroppen är lycklig, inifrån och ut?!

image
Kanske inte helskönt hela tiden när saker och ting ska stretchas...

9 reaktioner på ”Helt bra

    • Jag sprang 5.7 km på ganska exakt 45 minuter. Runkeeper funkade inte på mig så jag har bara tiden men maken sprang samma runda och bidrog med sträckan. Snittiden får du räkna ut själv :-). Jag har aldrig sprungit under 7 minuter per kilometer 🙂

  1. Du kanske skulle börja springa baklänges på riktigt. Det gör ju Britt Ekland och hon håller sig minsann i trim (med en del hjälp av en hel del botox och brun utan sol…)

  2. Låter som en fantastisk dag!Jag har börjat springa lite mera nu. Jag njutningsspringer. Så långt jag har lust och just den fart som känns behaglig. Skönt efter att tidigare haft ett lopp i sikte och då ha ett program att springa efter. Nu bara njuter jag 🙂

    • Det låter bra, det kör jag på! Kan ju inte springa, egentligen, och sätter inga mål utan springer helt enkelt lite emellanåt när andan faller på. Superlångsamt men ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.