Dag 25 och 26

Dag 25 var dagen då jag tröttnade på de här 26 bra dagarna och firade in mitt lilla påsklov med att äta chips, osthjärtan och kexchoklad. Tränade inte (minipromenad på lunchen), stressade inte, skrev görasketalångt om Gud. Och poddar. Bra dag!

Dag 26 är vi på väg mot Holmen där vi, och övriga klanen på min sida (21 personer! Och en i magen), ska fira påsk. Barnafadern vill springa i backen, jag är på! Och så ska jag hitta någon stång att öva negativa chins i. Och göra massa armhävningar mot lämplig bänk. Och diverse benböj. Det får nog bli så basic och helkroppsligt liksom.

Och massor av mat och godis förstås.

Och inget jobbande.

Och mycket funderande på april, maj och juni. För efter påsken så är jag sugen på något som tar mig ett steg framåt. Jag gillar mig själv, jag är fullständigt normal i kroppen men drömmer givetvis om fastare rumpa, trimmade lår, plattare mage, starkare amar… Ja, rent kosmetiskt! Det får man, det står jag för. Hur mycket jag orkar anstränga mig för att SKAFFA mig det vet jag dock inte. Inte särskilt mycket men kanske lite? Och det kanske ger små förändringar åtminstone.
Det funderar jag på i helgen. Medan jag proppar i mig påskgodis och springer i backen… Hej fröken Paradox!

Vad gör ni i påsken? Och vad funderar ni på? Några konkreta planer ni kan dela med er av (som jag kan härma sen?!)

20130329-105248.jpg

Fröken Paradox. På väg mot Burger King.

6 reaktioner på ”Dag 25 och 26

 1. Ja, du känner ju mig – helt onormal, ser fram emot sommaren stenhårda deff mot nya mål i höst på tävlingsscenen.
  Gillar ditt sköna inlägg, gillar dig 🙂 hoppas och tror nog att ni får en helt fantastisk påskhelg!!

 2. Jag ska jobba hela långa påskhelgen, men hinner få till en liten påskmoddag med familj på söndag iaf.
  Sen ska jag fundera på att börja träna igen efter en veckas uppehåll. Känns som evigheter och känns som kroppen blivit totalt förslappad även om jag vet (?) att det inte är så. Jag hade 20 bra dagar, sen har jag haft huvudvärk och gravidillamående i en vecka. Jag är INTE gravid, så det var allt annat än kul. Nu kan jag äta vanlig mat igen och inte bara sura godisar. (Tanken på att vara gravid igen blev fruktansvärt avlägsen under denna vecka, nej tack till att må så här).
  Mina träningsplaner för våren innebär att gå utanför the comfort zone mycket mer. Våga!

  Glad påsk!

 3. Jag hänger gärna på (fast det du redan:)) Jag har fotat mig i bikini (och skickat till dig:)) och nu ska jag se om jag kan få någon synlig skillnad UTAN att tokdeffa. Jag ska äta lite bättre och träna lite mer fokuserat och se vad som händer.. Njut av bästa helgen!!! Kram!

 4. Det är det som är så härligt med dig. Du är normal, nästan( gå upp 5 o träna är inte normalt). Vill oxå planera men är så dålig på att få till ngt som lockar mig. Nu när sommaren närmar sig borde ju motivationen vara på topp. Men som du säger vad är jag villig att offra. Är inte ute efter enorma förändringar.
  Tack för dina tankar.

 5. Njuta av ledighet och tid med familjen väntar under dessa dagar. Lite hemma lite borta perfekt blandning 🙂 april och maj kommer innehålla mer löpning för min del. Troligen 3 pass i veckan och sen 2 styrka. Sprang imorse med tunga ben så jag behöver komma igång med löpningen nu. Till sommaren kommer jag ta hjälp av Helena igen för lite bra pass som inte kräver mer än kroppen, kb ich TRX. Bra pass till semestern i stugan. Det ser jag framemot 🙂
  Ha en härlig påsk och kör hårt i backen!!
  Kram

 6. Åh, springa i backe, det vill jag höra mer om sen! Själv ska jag tillåta mig själv att tänka lite. Våga tänka lite. På livet och sånt. Kram och glad påsk, snyggo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.