Dag 24 av 26

26 bra dagar – bara två dagar kvar!

Sammanfattningsvis: Bra!

Get physical: Jag droooog mig upp när klockan ringde 04.50 och genomförde ett väldigt långsamt, halvhjärtat och kort benpass. Mjukstarta kropp som varit förkyld? Ja vi kör på det va… Jag behövde stå i duschen 5.45 och innan dess fick jag i mig lite frukost också. Good enough! Dessutom en promenad med senväg hem från tågstationen. Underbart väder, en liten extra runda så att jag fick mig en rask promenad på 30 minuter. Behövde det.

Socker: Nope. Trots att jag stått bredvid en stor godisskål hela långa dagen. Och en prinsesstårta. Men jag gillar inte prinsesstårta så det är lugnt…

Quality time with the Lord: Kan jag inte påstå att jag haft idag. I övrigt har jag varit bra på både bibelläsning, andaktskollning (internättet, you know) och bara hänga, så att säga.

Stressandet: Hmm. Mitt jobb är för roligt. Det är just nu mitt problem. Det är förbaskat svårt att säga nej och sätta gränser när allt är roligt, utmanande och jag VILL göra det. Idag har jag roddat fotografering hela långa dagen. Jag har skrattat så att jag har träningsvärk i magen. Imorgon räknar jag med en lång (mötesfri!) dag för att hinna ikapp. Skärtorsdagen? Sluta tidigare? Det hade jag förträngt… Nästa vecka är det påsklov. Det bestämde vi redan i julas, hela familjen ledig ihop. Jag har äskat några arbetsdagar av snällaste Barnafadern. Två blev tre blev fyra… Men jag kan jobba hemifrån (eller från Holmen, i det här fallet) fram till onsdag. Men ärligt? Så här kan jag inte ha det i längden, hur roligt det än är.

Bilder? Orkar inte!! Ni får någon annan dag, ok?

 

12 reaktioner på ”Dag 24 av 26

  1. Känner igen det där – när jobbet är kul är det svårt att säga ne men i längden är det inte hållbart. Någonstans kommer det att ta styrk. Invändigt eller utvändigt. Hemma eller på jobb. Jag försöker verkligen lära mig nej fast jag vill säga ja. Inte lätt alla gånger! Hoppas du får en lugn och skön påsk – utan att jobba hemifrån 😉

  2. Jag vet inte vad jag ska säga om mina 26 bra dagar. Rätt okej men inte så bra som jag hade hoppats. Får köra en ny omgång tror jag. Du däremot, grymt! Och prinsesstårta är nästintill oätligt.

  3. Mina 26 dagar blev värre än vanligt. Det började ganska bra, men nu förfaller jag!!! Det har varit mer socker och sämre mellanmål än på MYCKET länge och inte särskilt mycket träning heller. Å nu åker vi hem till barndomens alla ”fällor” och jag hamnar direkt i gamla mönster. GAHH! Att det ska vara så svårt med nya vanor! ”Coachen” skrev på sin blogg att 26 dagar är räcker för att sätta en ny vana…HA säger jag till det. Efter dryga 1,5 år får jag fortfarande kämpa oerhört i perioder. Liiiite trött på det nu. Vi får se om vi kan få till ett litet inspirerande power-talk nästa vecka. Är ni hemma något?

    • Kommer nog hem onsdag! Klart vi snackar och lägger upp strategin för kommande utmaningar… Det ÄR svårt och bara för att man klarat sig en period så är man ju inte ”säker” sen, tyvärr. Vi får fundera på vart vi vill och hur mycket det är värt att lägga på det målet…

  4. Påsk godiset på jobbet har jag hamstrat och lagt i en låda, tänkte att jag äter upp det när jag verkligen är sugen på det och inte bara äta för att det finns 🙂 Vet inte om det är så smart men än så länge är det orört.
    Gillar inte heller princesstårta eller så mycket annan köpetårta heller för den delen, hembakt kan jag däremot INTE stå emot. Så bjud mig inte på hemgjort fika för då går jag bananas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.