Två gånger är en tradition?

Ledig fredag! Och precis som för två veckor sedan så satte jag klockan på 05.50, drog på mig varma ytterkläder över pyjamasen och körde ner till sjön där jag och Lotta mötte upp, på varsin sida telefonen. En powertalk runt sjön där en hel del hinner avhandlas och sen köpa med surdegsbröd direkt från plåten, det ångar om påsen även om det inte syns på bilden! Mina läppar domnade bort av pratande och kyla och känns extra fylliga men jag gissar att det är en effekt som lägger sig… Gröt med keso, bär och kokosflingor, ett ägg och två enorma skivor surdegsbröd med bregott senare så spricker jag nästan av mättnad. Nu behöver jag inte äta på typ fyra timmar…

Först på lediga dagens agenda står jobb. Ingen rast, ingen ro. Men jag kan i alla fall jobba i pyjamas och sluta tidigare än en normal dag. Det blir bra! Sen blir det gymmet innan det är dags för fredagsmys. Storstädning, stortvättning och storhandling ska fixas också men det är väl sånt man har barnafädrar till?

Vad gör ni idag?

powertalk

11 reaktioner på ”Två gånger är en tradition?

 1. Planerat för morgonträning, men icke. Vaknade med halskill.
  Lillfis har feber, troligtvis tänderna som spökar. Stora yrvädret är toksnuvig och hemma från skolan, men vi misstänker att det är en reaktion på (välj ett träd)riset som hon bestämt skulle ha på sitt rum i en vas. Stora tårar rullade i morse när va sa att hon skulle vara hemma och då heller inte fick gå på ett efterlängtat disco.
  Ska väga upp det med en ny film, lite god mat och sen gladiatorfinalen. Jag hoppas på att halskillet är borta i morgon så det kan bli lite träning igen.

 2. Så mysigt, med vän i örat på pw..
  Här äts det frukost efter ett styrkepass, nya favorit frukosten är just nu gröt med jordnötssmör och banan, så gott!

 3. Låter som ett underbart sätt att starta helgen på!! HÄrligt att ”umgås” på det sätter, blir dessutom roligare att motionera när man har någon att prata med!!
  Ha en fin helg !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.