Junk in the trunk?!

Nu rullar bilen åt andra hållet, hemåt från bröllop mot tvätt, jobb och vardagsliv. Glada och trötta efter en sjuhelsikes bröllopsfest och maraton- (eller kanske vasalopps-?) städning idag. Jag har strukit vita dukar så att axeln har pajat och dansat i klackar så att benen känns alldeles stumma. Det är större skaderisk på bröllop än på gymmet, uppenbarligen!

Och vet ni. Det var som brukligt är lite stressigt precis innan vigseln när alla skulle göra sig i ordning och barn skulle hindras från att kleta choklad över finklänningar och systerdöttrars hår skulle lockas och bruden behövde sina vinterkängor för utomhusfotograferingen, ja ni fattar.

Så jag gjorde mig färdig i flygande fläng, drog på mig klänningen och plötsligt stannade allt upp en smula. Va? Är det där jag?! Den där helt normalstora tjejen i smickrande klänning? Och vad i hela friden är det som putar där bak?!

Ursäkta mobilbilderna från handikapptoan men jag var ju bara tvungen att försöka fånga det på bild. Hjärnan hänger sannerligen inte med och i samma gamla vanliga kläder upplever jag att jag ser ut som samma gamla vanliga Beatatjata. Här tycker jag mig se att alla utfall och benböj ger resultat… Fatta bästa peppen för leg day! Can’t wait!

Yours truly
Narcissus

image

19 reaktioner på ”Junk in the trunk?!

  1. Men så jäkla snygg du är, inifrån och ut! Jag har sagt det förr – var stolt!! (Jag vet att du är det, fortsätt vara det!)

  2. TAck alla! Nu är vardagen tillbaka och putet borta… Känns det som :-). Men jag vet att det finns något där, bara att locka fram det ordentligt!!

  3. Bootylicious! Vilken känsla att få se sånt resultat. Olgas bok anlände i fredags & igår tjuvstartade jag mitt Olgaprogram. Idag är det vila på schemat. 😉 Om ett år ska jag bannne mig oxå stoltsera med min första egna äppelrumpa.

  4. Du kan vara så stolt! Vilket jobb du gjort!
    Från en som aldrig behöver leta efter sitt (eller vilja ha mer ) ”junk” 😉

  5. Vilken kröpp!!! Alla morgnar, all svett, all slit, har gett en sådan utdelning! Du ska vara riktigt stolt över dig själv!! Du inspirerar 🙂

  6. Hej! Läser din blogg men är dålig på att kommentera. Nu bara måste jag: du är ju hur snygg som helst! Och vilket put sen.. Inspireras och imponeras av dig mest hela tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.