Veckoplanering

Så här slö har jag inte varit på länge. Jag tror knappt att en maratonlöpare är så här trött efter avklarat lopp… Har sovit både dagtid och nattetid och hoppas nu att jag är ikapp i både kropp och knopp inför en ny vecka.

Veckan som kommer är mer normal vad gäller arbetet. Som alltid högt tempo och mycket att göra men jag tänker se till att äta lunch i lugn och ro, komma ut på korta lunchpromenader och komma hem i tid på eftermiddagarna.

Helgen som kommer är allt annat än normal, det är lillasysterysters giftashelg! På lördag ståndar bröllop på Holmen och vi är lediga på fredag för att ta oss dit och ordna med diverse förberedelser.

Kosten blir helt normal och kanske på gränsen till tråkig. Vi har vare sig tid eller ork att göra en avancerad matlista utan det blir enkel vardagsmat utan krusiduller. Funkar utmärkt!

Träningen blir av och enligt någon slags plan men mer än så vet jag inte. Jag har inte gjort mer än att promenera, långsamt, i dagsljus den här helgen och det är också allt min kropp orkat med. Imorgon mjukstartar jag lite för den där goa veckoboosten och sen får vi se hur det faller sig.

Måndag: Morgonträning hemma, ganska lugnt och fint
Tisdag: Morgonträning, kanske gymmet? Eller något kort och intensivt hemma. Styrka, iaf.
Onsdag: Vila eller lite viloträning som stretch, hittepåyoga eller morgon”promenad” på crossen
Torsdag: Till gymmet i stan – Bodybalance och något innan. Intervaller eller något styrketjofräs
Fredag: Morgonträning styrka hemma innan vi åker till Holmen
Lördag: Vila och bröllop!
Söndag: Tja… Morgonpromenad med pigg Liten? Något i hemmagymmet när vi kommer hem? Får se vad vi orkar och hinner med!

 

9 reaktioner på ”Veckoplanering

 1. Sista lediga veckan, och sportlov it is.
  Satsar på att vara ute när det är sol för att tanka lite ljus. Nytt träningsupplägg ska fixas och massa mat och bra mellanmål ska lagas och läggas i frysen. Ska försöka mig på morgonträning nån dag i veckan när jobbet drar igång. Blir nog en pröva-på period i mars.
  Ta hand om dig!

   • Heltid blir det. I fyra månader sen är vi hemma bpdavtvå juli augusti. Så det känns överkomligt. Harvju gym på jobbet så träning borde det kunna bli även om jag inte orkar upp på morgonen.
    Dock resulterade min vilovecka i förkylning så jag vilar vidare.

 2. Skönt att du kunnat ta igen dig i helgen och mysigt med bröllop nästa helg. För oss väntar barnfri helg hos vänner i Halmstad, det ser jag framemot men först en vecka som bjuder på den ena och det andra. Fom denna vecka är jag ledig varje onsdag, tjhooo var härligt det ska bli att få mer tid med barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.