Laddat

Veckans…

Urladdning:
Att jobba mot ett väldigt konkret mål, genomföra det och sedan kunna avsluta det är mycket tillfredsställande! Det är också ett sätt att fritera hjärnan och köra kroppen genom en flismaskin (ungefär). Jag känner mig lite som en utskiten banan (gissningsvis) och har lite svårt att sätta ihop begripliga meningar (uppenbarligen).

Påladdning:
Jag har fått så många tack, ryggdunkar och uppskattning att mitt huvud svällt till dubbel storlek och jag riskerar att bli riktigt rejält odräglig (odrägligare). Det är fina grejer! Mer uppskattning åt folket! Jag smet tidigare igår (det här med att kunna sätta ihop begripliga meningar är rätt avgörande i mitt jobb) och somnade en bra stund i sängen på eftermiddagen. La mig tidigt och har fått sovmorgon. Först nu sitter jag vid frukostbordet, lite vimmelkantig men mätt på gröt och ägg och några steg närmare en normaliserad Beatatjata (if there is such a thing).

Omladdning:
Jobbmässigt måste jag ladda om och ladda skarpt på många sätt. Samma sak gäller kost och träning. Jag har inte ätit dåligt den här veckan, inte alls. Jag har snarare ätit för lite, för sällan och förlitat mig på snabba genvägar som proteinshakes. Igår fyllde jag på med massa godsaker – sushilunch, kanelbullefika, räkor och baguette, chips och kexchoklad. En kvalificerad gissning säger att den här dagen följer ungefär samma mönster. Laxlunch är redan förberedd, morgongröten är i magen, fikakompisar på väg och melodifestivalgotte finns i skåpet.

Träningen har verkligen gått på sparlåga de senaste två veckorna. Förkylning varvat med den här crazy arbetsveckan har resulterat i två små pass per vecka. Jag är fortfarande hostig och rosslig men har inte blivit sämre. Min tanke att köra coachens pass en sista gång självdog för ett tag sedan. De här veckan har jag som ni vet kört kort och intensivt eftersom det var allt jag hade tid till. Nu är det dags att fundera ut vad jag ska ta mig till framöver. Jag ska ju klara mig själv! Medan jag funderar kommer jag helt enkelt skojträna. detjagkännerför-träna, ingetmålbarashakeit-träna. Det blir säkert både hemma- och gymträning. Kanske några gruppträningspass. Who knows. Jag kör på tills inspirationen till en mer konkret plan finns. Om inte ni har några bra förslag? Hur tränar ni för tillfället?

Så här raggar jag bland mina vänner, folks. Och jag fick napp! Jag fick till och med välja fika själv. Längtar, Vern!
Så här hänsynslöst raggar jag bland mina vänner, folks. Och jag fick napp! Jag fick till och med välja fika själv. Längtar, Vern!

3 reaktioner på ”Laddat

  1. Och jag gjorde så gott jag kunde… Kanelbulle och ngt med choklad löd beställningen. Bageriet hade endast en kanelbulle som kompletterades med ljuvliga kardemummaknutar, biskvier (till Liten uppenbarligen), snickerskaka och hembakta kardemummarutor… Måttlighet vad är det????
    Vet inte om jag lyfte din dag så värst, men sockerkicken och lite Army of Lovers på det kanske does the trick. Tacksam för att du finns.

    Love you to the moon and back

  2. Jag har kört mitt upplägg sedan jul och är fortfarande nöjd. Kör 2 längre cirkelpass med hög puls, oftast 2 kortare styrkepass och sedan cardio i olika former. Jag funderar på om jag ska nöja mig med att ligga på den här nivån eller om jag måste spotta upp mig? Får fundera vidare.. KRAM!

  3. Verkligen synd att jag bor en bit bort annars hade jag genast nappat på din ”kontaktannons” ;). Om jag kommer iväg till gymmet idag, inte säkert med tanke på hur fint solen skiner och det mer lutar åt en långpromenad med familjen, så har jag tänkt köra bodycomfs förslag med roddintervall med knäböj eller annan valfri övning. Ska nog klämma in lite yoga under dagen också. Jag tycker dina meningar är fina om än knasiga. kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.