Vassego

Två korta och svettiga pass. Gårdagens body for life-inspirerade intervaller,och morgonens kettlebellbonanza.

Förstår ni inte övningarna – fråga i kommentar.
Förstår ni övningarna – svara i kommentar.
Hjälp varandra! Jag hinner inte :-).

Ses på andra sidan!

image
Upp långt innan någon tupp ens funderar på att börja kuckelikua.
image
Jag behövde något i håret och en tiara låg närmast. Tog min Beyonce-warm up till en helt ny dimension. Rekommenderas!

13 reaktioner på ”Vassego

  1. Vad glad jag är av att läsa ditt inlägg!!! Det är den träningen jag får just nu, att le!! Kan promenera till och från bilen när jag ska jobba. Men att gå de närmare 100 trappstegen upp till kontoret på 5:e våningen är uteslutet. Tyvärr! Men jag kommer snart igen. Kram!!

  2. Galet tidigt, 04.40… Men du är grym som gör det och jag fattar varför!
    Fin du är i tiara, undrar om jag kan få låna en idag? Kopierar ditt härliga kb pass till min överfulla pärm – lots to do but so little time. Men i helgen kanske?! Längtar efter ett riktigt kb pass!
    Håller tummarna för att veckan blir superbra!

  3. Blir så glad när jag läser din blogg! Du bjuder så på dig själv. Att du sen lyckas träna 04.40, det tycker jag är enbedrift! (I och för sig var jag vaken vid 02.30, 03.30, 04, 06.30 osv, men jag sover aldrig bra när jag är sjuk)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.