Nöjd men inte färdig

TACK alla för de härliga kommentarerna till mitt förra inlägg. Ni är underbara. Jag med. Herrenadå vad vi är härliga allihop!

Ni vet att jag gillar ord och att jag inte har så svårt för att få dem att trilla ur munnen (eller fingrarna) på mig… Men ibland får jag söka rätt länge i hjärnan innan jag hittar ordet eller formuleringen som jag tycker är huvudet på spiken när det gäller en känsla eller en tanke.

Ända sedan jag postade inlägget igår har jag haft en formulering på tungan men inte kunnat få ut den. Något som beskriver vad det är jag känner egentligen. Hur jag kan vilja mer och önska mer och samtidigt vara så himla glad där jag är. Och idag kom den: Nöjd men inte färdig. Precis så.

Ingen deadline. Inga konkreta mål. Och färdig blir jag nog aldrig, det hoppas jag inte! Men det går alldeles utmärkt att vara nöjd ändå. Att trivas och älska sig själv. Sträva mot något mer, något nytt, någon annat men samtidigt tryggt kunna stå kvar och vara alldeles tillfredsställd med det också. Så himla gött.

 

 

3 reaktioner på ”Nöjd men inte färdig

  1. Hann inte heller med igår men det var verkligen ett superbra inlägg (igen!). Det här med att vara nöjd men inte färdig är ju kanske det bästa som man kan vara, jag tror man aldrig ”får” bli färdig på något plan överhuvudtaget men nöjd, det borde alla kunna vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.